mandag, mai 20, 2024

Spoler vi tilbake til første helgen av denne BLNO sesongen og spesielt kampen i Kongsberg lurte mange på hvem denne Atle på Fyllingen var. Kommentatoren snakket uavlatelig om Atle og etter hvert var det en vittig tunge som dro tonene og teksten «Living next door to Alice» som Smokie gjorde til en megahit for noen ti år siden. Og der noen laget et noe upassende refreng -Who the fuck is Alice og da ble det den gjengse vitsen i Fyllingen og Fyllingsdalshallen i ukene etter den kampen-Who the fuck is Atle!
In enters Atle Bouna Black Ndiaye, på Kongsberg under navnet Atle, alle andre steder Bouna!

28 åringen har fått leve ut drømmen med basketspill i utlandet og fått betalt for det. Før returen til Bergen var det Sheffield Sharks og Glasgow Rocks i to sesongen i den britiske toppserien.
Mye spilletid og tillit i begge klubbene og enda før det mer i Bounas lynne med avslappende basketball i Spania og Frankrike i ligaer under toppdivisjonen.

Etter å ha gjennomført fire vellykkede collegeår på Northwest Nazarene University i Idaho, USA, valgte han  Real Canoe Madrid på spansk nivå to, etter å ha vurdert flere tilbud. Etter det ble Get Vosges i Asterix og Obelix- land for mannen med de spektakulære drivene og dunkene. Så mye spektakulært at han i bergensavisene nesten har vært en linselus som det måtte lages historier om! Men det startet i Hop før turen i Bergen gikk videre til Gimle. Før det hadde Bouna prøvd både fotball i Minde og tennis i Bergen tennisklubb. Kanskje ikke unaturlig da mulighetene for dette var i gangavstand fra hjemmet. Men så er det det å ha en legendarisk basketstorebror det ikke gikk an å komme utenom. Da måtte det bare bli basket til slutt både for Bouna og søsteren.
Og nå trenes det for harde livet i Fyllingsdalshallen under storebror Calix årvåkne blikk og kyndige ledelse.

Smilet har han etter faren, Joe! Alltid et smil på lur på det radarparet!!

Den slepne Bouna er sentral i satsingen på det nye norske herrelandslaget og Pål Berg med meninger om det meste i basket er mer begeistret for Atle Bouna enn det meste annet. Og Bouna har ikke skuffet nå som han sammen med resten av Fyllingen-laget har fått opp dampen.
Hvor langt kan dette gå da, lurer vi! Hele veien kommer det uten noe stussing!

Det er en gjennomgående positiv tone på Fyllingen-treningene og mye mer nå enn da det var litt motbakke i første delen av sesongen. Med Jordon Harris på plass etter mye passkrøll og den amerikanske pointguarden med på banen som en viktig bidragsyter så det ut som en tung bør ble løftet av Bounas skuldre. For det ble mye pointguardrolle på ham innledningsvis. Nå koser han seg og herjer på spektakulært vis og med troen som en hypnotisert Pål Berg!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje