lørdag, juli 13, 2024

Fyllingen har tidligere takket sportssjefen i Norges største idrettslag for hjelp og inspirasjon. Vårt samarbeid vil fortsette med Fana IL der sportssjefens største interesse er basketball. NM i høydehopp en masse er ikke det samme når datter og sønner er bitt av basketbasillen.
For både Vetle, Brede og Henriette Raa Ellingsen er alle habile basketballspillere for å ta beskjedent i……

TUSENLAPPER LØPENDE OMKRING
Sportssjef Gisle Ellingsen tenker idrett fra øynene åpner til han inntar horisontalstillingen igjen om kvelden. Og ikke så lite basket surrer rundt hos ham også. Fana IL har en basketgruppe med store planer når samfunnet er tilbake til normalen.

For Norges største idrettslag med over 6000 medlemmer er en av grunnpilarene Idrettsskolen med 500 deltakere. Barn i barnehagealder som får sin første smakebit av deltakelse i idrettslag gjennom lek og å få prøve forskjellige idretter. Fana er Bergens folkerikeste bydel og Fana IL er flinke med produktpresentasjon,å ha velkvalifiserte instruktører, et velstøpt opplegg og å fremme aktiviteten for de yngste som et mulig første trinn på et langt liv innen idretten for de som prøver seg i klubben.

For Fyllingens del fikk vi hjelp både med instruktører og ideutforming av vår Idrettsskole som har gitt oss over 50 nye medlemmer. Folketallet i Fyllingsdalen er halvparten av det som er i Fana og vi har gjort avgrensninger i alder slik at vårt tilbud starter for 4-5 åringer.
Likefullt har vi et opplegg som fungerer og ble etterspurt etter det første året.

Noe å tenke på for flere basketklubber og noe for vårt forbund å oppmuntre til å få satt igang.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje