mandag, juli 15, 2024

Eduard Valean fikk sin debut søndag. Sammen med Geraldas Pliauga er det blitt spilletid på øverste nivå. Kanskje Evert Dahlberg og Felix Holm blir de neste av yngre spillere som blir faset inn på A-laget….

Calix Black har stor respekt for onsdagens motstander. Ni seire og 21 tap til tross for Ammerud i det endte seriespillet mot Fyllingens rekord med 27 seire og kun tre tap.
Black trekker fram hurtige Dibba, Gilchrese og Bonhomme, men gir også skryt til resten av startingen samt forrige sesongs Fyllingenspiller Jacob Røisland. Her skal ingenting tas for gitt og undervurderes.
Og med bare en av amerikanerne på trening i går ser det ikke ut til at Fyllingen stiller fulltallige i den første av maksimalt tre kvartfinaleoppgjør.

Ammerud måtte vinne lørdag mot Asker, men så død og begravet ut i begynnelsen av 3. periode da de lå under med 21 poeng. Så fikk de god hjelp av Askers mest rutinerte spillere der både Hart og deres serbiske import greier å bli utvist med fem feil. Etter det var det ikke mye igjen av motstand og de grønnkledde har ingenting å tape i kvartfinalen som inntil for noen uker siden så umulig ut å nå.

Vinneren av Fyllingen/ Ammerud vil møte Gimle eller Frøya i semifinalene som spilles best av fem eller første laget til tre seire vil være det som kvalifiserer seg til finalespill der vinner får kongepokalen.

Det ble en merksnodig utdeling av priser i Fyllingsdalshallen og kanskje noen bør tenke på at klubben som blir seriemester også fortjener en påskjønnelse i form av en pokal?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje