lørdag, juli 13, 2024
Shakil Khan med lang fartstid i Fyllingen ventes å steppe opp denne sesongen-foto Brage Titlestad

Fyllingen har opplevd stor utskifting i spillergruppen foran denne sesongen, noe som pleier å trenge tid for at lagspill skal fungere.
Importer kommer og går selv om Ivars Zvigurs kan reknes som det er han latvisk EU borger og bor og etablerer seg i Bergen sivilt. De tre andre utenlandske spillerne er Isaac Likekele, Terrell Brown og Eric Fongue som skal erstatte uerstattelige Devin Gilligan som sammen med Fiifi Aidoo og uheldige Michael Steadman var sist sesongs importinnslag.- Stort sett!

Ikke akkurat rekende på en fjøl så har østlandske Haji Jawara og Kardokh Nikpour kommet sammen med bergensinnslagene Edvard Kristiansen (som er fra Sogn, men det er halve Bergen og) og Lars Espe som er halvt sogning på papiret for moren greier ikke å lyge dialekten sin fra seg!!!!

Omar Ayman kommer fra Ulriken og er en spennende tilvekst, men ukjent for mange. Geraldas Pliauga er fremdeles U19 spiller og kommer fra Gimle mens Eduard Valean endelig skal få presentere laget fra bydelen han har vokst opp i etter lenge å ha spilt for Hop. Også han junior.
Også Felix Holm, Adrian Jensen og Evert Dahlberg fra egne rekker skal få prøve seg på BLNO treningene.

Arild Sandven med røtter fra Kvam har vurdert laget for Norges Basketballforbund og hans optimistiske vurdering kan leses her: https://www.basket.no/nyheter/2023/gjor-fyllingen-til-favoritt/

Vi kommer tilbake med presentasjon av resten av spillerne før TIP OFF lørdag 23.9. kl.1500 i Fyllingsdalshallen. Er det innenfor å spå en behagelig blå bølge sveipe inn over BLNO for menn?-som ikke er fra Kongsberg!

1 Comment

Karl Johan Espe 13. september 2023 at 15:49

Hei. Lars Espe er halvt Sunnmøring.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje