lørdag, mai 18, 2024

26.juli

Fyllingen BBK har ansatt Marshall Williams som trener og spiller for debutsesongen i BLNO. Marshall er 35 år og var som spiller reknet som en av de 50 største talentene i USA. I hjemstaten Wisconsin ble han da også kåret til Mr. Basketball. Dessverre ble en lysende karriere i USA tidlig ødelagt av kneskader. I Norge og Bergen har han mange venner etter oppholdet her som spiller og assisterende coach for Hop i BLNO sesongen 2004/05. Samme sesong var han også en tur i Austraia, men da kun som spiller Frankstown i Melbourne. Sesongen 2006/07 var han tilbake i Norge som trener og spiller i Trondheim BBK i BLNO før han dro tilbake til USA og arbeidet basketball for Vincent High school i Milwaukee.

Dette arbeidet har han fortsatt med til nå kombinert med andre arbeidsoppgave rettet mot barn og unges levekår samme sted. Kontakten med Norge har han holdt ved like og vært til stor hjelp for lokale spillere som Nikolas Skouen ,Chris Ebou Ndow og Espen Fjærestad som har fått drømmene sine oppfylt med skolegang og basketspilling i USA. Dette kunne ikke ha skjedd uten hjelp fra Marshall Williams.

I tillegg til å trene BLNO-laget i Fyllingen skal Marshall Williams også trene klubbens U15 lag samtidig som det opprettes et tilbud for klubbens medlemmer og andre interesserte med ukentlige treninger for gutter og jenter.

Fyllingen har forpliktet seg til å arbeide med basket i skolen i et samarbeidsprosjekt med Norges Basketballforbund. Også dette vil Marshall Williams være med og lede og utvikle.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje