fredag, juni 21, 2024

Om tre dager er første hele seriesesong over, den første gjennomført med 11 lag.

Noen tanker om den? Og om de gjenstående kampene.
I Trondheim Spektrum kan Nidaros ønske Ammerud velkommen til en kamp som ikke betyr noen ting. Nidaros blir sist som sist sesong. Utvikling? Det blir kvalik på hjemlig grunn mot Sverresborg og Kristiansand fra nivået under samt Asker. Kamper om to plasser i neste sesongs BLNO.

Ammerud nr.8 uansett resultat og kamp mot Kongsberg i kvartfinalene. Groruddalens stolthet kan overraske!
I Tromsø kommer Oppsal på besøk og må være fornøyd med å ha overlevd sin første sesong i BLNO.
Noe positivt som kommer ut av BLNO utvidelsen!


Asker får besøk av Kongsberg i siste seriekamp før det blir kvalik for å holde seg.Kampen lørdag betyr ingenting.
Det gjør ikke oppgjøret mellom Gimle og Bærum heller. Lagene kommer på 2. og 6. plass hvor Centrum venter for Gimle i sluttspillet mens Bærum må vente til søndag for å vite hvem de skal møte.

Bærum avslutter sesongen i Bergen mot Frøya og når kampen starter vet man resultatet fra den andre søndagskampen Fyllingen- Centrum.
Vinner Fyllingen det oppgjøret blir det 3. plass på de blåkledde. Hvis ikke er det enten Frøya eller Tromsø som tar den plassen.
Så seks kamper der kun tre han betydning og der resultatet i den ene kan gjøre resultatene i de to andre betydningsløse.
STATUS QUO I TOPPEN
Kongsberg og Gimle har vært seriens mest stabile også denne sesongen og bør kunne stille som favoritter i sluttspillet skjønt skader kan skape utfordringer.
Kongsbergs vei i sluttspillet er først Ammerud uten Ferrales. Om det blir et lykkelig utfall står sannsynligvis Frøya eller Tromsø som semifinalemotstandere. Frøya med 5 importer og Tromsø med tre av samme slaget som har vært dominerende og som har skapt problemer for Kongsberg før denne sesongen.

Gimle ser ikke Centrum noen utfordring i kvartfinalene selv uten sin storvokste og meget betydningsfulle montenegriner. I to perioder i går drev Gimle med en annen idrett og noe av det beste vist i norsk herrebasket denne sesongen så Gnatteren får nok rett.
Om Fyllingen tok gårsdagens wake up call er de nok klare for seier søndag mot Centrum og videre mot Bærum i kvartfinaler før eventuelt Gimle venter. Så får doktor Black finne ut hvorfor Zvigurs kan svinge i prestasjonene med ett poeng i Tromsø, 24 i Bærum og ny fadese mot Gimle. For Aido gjelder det samme .

Men kamper skal spilles og det kan fort bli som å følge haren- den vet ingen hvor hopper.

BRING IT ON!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje