mandag, mai 20, 2024

 

Fyllingsdalen Idrettshall er våre medlemmers møteplass nummer en. Den kommunale hallen har vi som brukere fått være med å løfte opp til å bli langt mer brukervennlig. Vi er en stor takk skyldig både politikere og pådriverne innen idretten.
Idrettsetaten har vært meget gode medspillere og spesielt viktig er det å gi ros til Falkenbergs store sønn, Han Erik Johansson. Han har jobbet for utvidelsen som det nå er lagt av midler til. Selv om han har gjort dette med to hatter på (han er på ingen måte tjukk i hodet) som lærer på Fyllingsdalen VGS og som leder i Fjellkameratene.
Kort fortalt er vi nå inne i budsjettsammenheng med midler til et toetasjes tilbygg i den enden som vender ut mot veien. En etasje med vekter og liknende herligheter, en etasje for bordtennis og også som møtelokale.

Fra dagene da Løv-Ham og Fyllingen kjempet mot og vant slaget om at hallen ikke skulle rives og erstattes av et felles kultur og idrettsbygg, vil vi nå få enda bedre muligheter både for den frivillige idretten og ikke minst et løft for Fyllingsdalen VGS som idrettsgymnas.
Hallen ble åpnet i oktober 1979 av kong Olav og framstår i dag som flott brukshall uskjemmet av tidens tann ikke minst takket være dedikerte ansatte.

Så til saken vi kan glede oss over (skrevet av Falkenbergs store sønn):

Vi er med i Byrådets budsjettforslag med 6.mill. til konseptutvikling fra 2023.Dette på tross av elendig kommuneøkonomi. Først skal dette vedtas i Bystyret i desember, noe vi ikke har fått til tidligere. Så skal det bevilges nye midler for byggeprosess. Jeg tenker at vi er heldige om hallen kan stå klar sommeren 2025. Det har vært en makaløs lang byråkratisk prosess og den er helt sikkert ikke ferdig ennå.

Stor takk til Byråden Linn Katrin Pilskog som har lyttet på oss frem til nå!

 

Kan være et bilde av 2 personer og innendørs

Vi skal også få takket Mikkel Gruner. Dansken er en herre med mange baller i luften og et utypisk dansk lynne når klare råd om veivalg serveres. Vi takker så mye og lover å knuse Danmark i basket igjen og igjen!
Harald Hove fra Høire hadde sikkert også omfavnet denne saken siden han i tidlige år fikk testet hvordan de største ballene virker i dalen så mye at han fant seg en kvinnelig basketspiller som samboer.

SV - Sosialistisk Venstreparti - 21 aktivister, blant dem ...Det er stuereint å heie på Palestina, noe Mikkel har vist til gangs!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje