lørdag, juli 13, 2024

KONGE MED BASKET I BERGEN OG KONGSBERG

 

Før helgens kamper er fire lag ubeseiret eller står bare med seire. Tre klubber fra Bergen og en fra Kongsberg. Helt konge?

Kommende helg er kun tre av disse i aksjon og med oppgjøret Kongsberg-Fyllingen søndag betyr det at det etter helgen kun er tre ubeseirete lag igjen. For ingen venter at Gimle skal tape hjemme mot Centrum?

Kongsberg har fått bryne seg på Nidaros to ganger og Oppsal i sine tre første kamper før Centrum venter i Vulkanhallen torsdag.
Til nå har både Nidaros og Oppsal framstått som «prugelknabe» som det heter på nynorsk og vært lett match for et Kongsberglag med skumle hensikter denne sesongen.Men Vulkanhallen er ingen ønsket bortebane for Kongsberg mot et Centrum lag som er forsterket fra sist sesong.

Om Fyllingen får møte Ognjen Nisavic i Kongsbergdrakt gjenstår å se. Han har hatt gode sesonger i gruvebyen og før det imponert både hos Fyllingen og Frøya med spillet sitt.
At Kongsberg ikke har reengasjert sin kaptein sist sesong framstår derfor som noe spesielt.

Allerede i morgen blir det en artig kamp når Oppsal får besøk av Ammerud. Ingen av lagene har vært klare med alle spillerne enda så dette kan bli et spennende og uforutsigbart Oschlo øst derby.

Torsdag tar Kongsberg turen til Vulkanhallen for nok et østlandsoppgjør mens Bærum til helgen har to kamper i Trondheim mot Nidaros.

Fyllingen er på østlandsturne med oppgjør i Asker og Kongsberg mens Ammerud tar turen søndag til et Tromsø som har en imponerende importtrio å slå i bordet med.

Så får Gimle besøk av Centrum søndag. Favorittene er der i hver kamp, men ingen kamp er vunnet før den er spilt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker ellers Bouna, eller Atle som de kaller ham i Asker, lykke til med kontrakt i Spania. Ceceres er et spesielt valg for vår landslagsspiller og nærmere Portugal enn mye av det en ellers forbinder med Spania. Men det skal bli godt for ham med noe annet enn 1. divisjonsspill for Fyllingen der han i siste kamp hadde 15 poeng i kampen mot Askøy mens hans i siste landskamp ga ham 19 poeng.

Og når han entrer parketten i Haukelandshallen i november blir det med en solid heiagjeng fra Fyllingen på tribunen som har benyttet seg av NBBFs rabatterte billettpriser på landskampen som skal spilles da.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje