lørdag, juli 13, 2024
Karl Otabor har funnet roen i Fyllingen BBK og Fyllingsdalen

30 årige Karl Otabor har ikke bare vært en del av oppturen til Fyllingen BBK, men også en av de viktigste bidragsyterne til framgangen for klubben i Dalen.
Karl kom til Fyllingen foran sesongen 2014/15 etter først å ha startet basketkarrieren i Ulriken før turen gikk videre til Gimle så Frøya og Gimle igjen før han endte opp i blått i Fyllingsdalen.
Denne sesongen er hans 7. i Fyllingsdalshallen og noe som startet med spill på nivå to i norsk basket er blitt til over 140 kamper med de fleste på øverste nivå.
Som spiller, som trener, som spillende trener og nå også som sportslig ansvarlig.
Ikke mange kan ha det på Cv’en uansett klubb.

AIIT
Er det noe du trenger å vite er det bare å spørre Karl. Han vet det meste som rører seg i Basket-Norge, en fordel også i vervet som medlem i Valgkomiteen til Region Vest.
Stian Enge som han skulle trappe ned med i Fyllingen etter suksessen sammen i Gimle, har bare godt å si om Karl. Klare meninger, ja. Men lojal og positiv selv når det butter mot som mest.
Litt motbakke har det vært i Fyllingen også, men stort sett har det gått opp og fram med Karl som en viktigbidragsyter. En av mange.

Fem tidligere Ulrikenspillere i Fyllingen. Det vil si Meris til høyre og Edvard nr. 2 fra venstre er enda Eagles med parallell spilletillatelse for BLNO spill med Fyllingen.

Hva vet vi så om mannen med mor fra Hardanger og far fra USA? At han har prøvd basket i USA? Selvsagt selv om det ikke ble lenge på Cuesta College.
Eller at han har prøvd fotball, mountainbiking og skating? Hvorfor ikke?

Hvorfor ble det så basket,Karl spør vi: Jeg valgte basketball etter Peter Heimstad var på skolebesøk på Steinerskolen på Paradis. Min mor tok med min lillebror Stein og meg på Ulriken Camp og deretter var vi frelst. Høsten etter begynte jeg på basketball, sier han.

Hvem vinner BLNO denne sesongen spør vi. Man må alltid ha troen på eget lag kommer det fra Karl. Men det er mange sterke lag denne sesongen. Om Fred Thomas glir sømløst inn i laget vil Kongsberg atter en gang bli en av favorittene. Om ryktene om Jørgen Odfjell, Lars Fredrik Espe og Mikkel Kolstad kommer tilbake til Gimle vil de også bli sterke. 

Er det mulig å få opp basketinteressen i Norge og i såfall hvordan spør vi….
BLNO for menn er det mest salgbare og det som kan trekke flere til hallene.
Om det legges tilrette for at klubbene kan bedre produktet vil mye være gjort for å kunne nå flere, bygge klubb og bygge opp flere lag i seriespill.

Med en far boende på østkysten må Karl selvsagt velge Los Angeles Lakers som favoritt-lag og passende nok LeBron James som favoritt spiller.


Litt fantestreker må en tåle med Karl for shortsen tok han bak fram på seg for å vise sin takknemlighet til klubbens mentor og hovedsponsor Gunnar Gran!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje