lørdag, mai 18, 2024

Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe heter det. Seriespill i BLNO seriene er etter alle solemerker over og da er begge vinnerne fra Bergen.
Ulriken for kvinner og Gimle for menn.
Da gjenstår sluttspill med nye muligheter og her starter herrene med sluttspillet først med følgende kvartfinaler:
Gimle- Ammerud, Kongsberg-Tromsø, Frøya-Fyllingen, Bærum-Asker.
Klubbene har hatt møte og anbefalt at kvartfinalene spilles best av tre kamper der det ligger implisitt at oppgjørene som innebærer reise spilles på et sted. Frøya-Fyllingen og Bærum-Asker er nabooppgjør uten det store reisebehovet og kan spilles som normalt.

Neste trinn blir semifinaler og da med kun fire deltakende lag. Det finnes flere muligheter for avviklingen her der det også er spilt inn en Final Four helg om dette må til for å bli ferdig innen 15.april.

For kvinnene er sluttspillhelgen fastsatt og vil nok kunne gå som oppsatt.

Forbundet skal ha ros for innstillingen om å ha fokus på å få til et sluttspill.

Og for basketen jobber også det mektigste forbundet, fotballen. Der må man ha fire uker til forberedelser med treningskamper før seriestart der mennenes oppstart er satt til 5. april. Det betyr nok at det åpnes opp for aktivitet, konkurranser eller treningskamper for voksne sikkert vil komme igang rundt 7. mars.
Rart dette som fikk fullt fokus og krangel for åpen mikrofon da Brann møtte Bodø/Glimt til treningskamp- krangel mellom Brann på ene siden og de nye avguder i FHI på den andre siden oppstilt som de er i reineste KRAFTWERK stil når det skal messes nye budskap om elende, elende, elende.
Da blir det greitt å tenke på at det i et normalår dør 900 av influensa i Norge mens dødstallene grunnet corona på like lang tid er 620………..

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje