mandag, juli 15, 2024

Det var ikke slik det skulle ende! Fyllingens amerikanske spillere var synlig knust av avgjørelsen fra Norges Basketballforbund om å kansellere resten av sesongen.

Vi som klubb må støtte lojalt opp om vedtaket. Så får vi se det positive i det da vi nok en gang er blitt beste laget i Bergen!

Bergens Tidende var raskt på tråden for å få en kommentar og da er det fint at de får et samstemt svar fra både Gimle og Fyllingen som var klare for semifinalene i Sluttspillet.

https://www.bt.no/sport/i/EWnmbP/bergensklubbene-kjempet-om-gull-naa-er-sesongen-avlyst

Sesongen 2019/20 blir aldri over for BLNO laget.-en tommel og en blindtarm fra seriesølv

Å bygge klubb er en pågående prosess, et perpetuum mobile eller evighetshjul som det så smukt heter på bokmål.
Klubben vokser og vokser og møter velvilje de fleste steder og på de fleste arenaer.
I toppen av pyramiden har vi et lag som stadig tar steg framover. Og aller øverst et styre som evner å se opp og fram mot nye mål.
Inspirasjonsturer for læring til England, Danmark og Kongsberg samt viktig påfyll fra lokale aktører. Neste tur går østover, til Litauen.
Disse turene for styret/ressurspersoner har også vært kombinert med treningskamper for BLNO laget. Mens dansk motstand på toppnivå i form av Randers har vært overkommelig er britiske lag både på nivå en og to en klasse over det vi møter i den norske hverdagen. God læring og våre utenlandske spillere er også flinke trenere for våre yngre lag.

I 4. sesong på øverste nivå endte det med seriebronse og best av lagene i Bergen.

Vi gleder oss til å få sett Fyllingsdalshallen uten sperrer foran med et virvar av gjerder og anleggsmaskiner. Kanskje flere tar turen til hallen da.

En takk til tillitsvalgte, trenere, dugnadsgjengene, medlemmer, sponsorer som gjør satsingen vår mulig. En spesiell takk til Gunnar Gran og Gisle Ellingsen som inspiratorer og retningsgivere.

Vi er her hele tiden.

🏀 Heia FYLLINGEN!

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje