lørdag, juli 13, 2024


Blir det fullt trøkk på tribunen? Det er alltid liv når drabantbyderbyet blåses igang

En lang sesong drar seg mot slutten og for alle tre bergenslagene i BLNO har skader vært med å påvirke i betydelig grad. Med alle med har Frøya levert. Uten Ognjen Nisavic viste laget seg sårbar og på samme måte når Hallvor Larsson slet med skader. Den hyggelige østlendingen er ikke en som gir opp så lett så det var vondt å se når han var skadet og prøvde å bidra. Med disse friske hele tiden ville nok resultatet i serie og sluttspill ha vært annerledes.
For Gimle har det vært en trasig sesong preget av skader på flere. Nå er Mikkel Kolstad usikker og kanskje ute for resten av sesongen. Espen Fjærestad har også vært borte med brudd og ikke levert på vanlig nivå når han har kunnet spille. Så har vi montenegrineren Savic som har vært skadet og blitt hvilt. Men han har troen på Gimle. Bare les uttalelsen hans under:

– Jeg har ikke vært bekymret ett eneste sekund. Jeg vet at når alle er frisk, så har vi det beste laget i ligaen. Jeg har bare bedt til gud om at vi skulle bli skadefri til sluttspillet. Det ser ut som vi har klart det, gliser Savic.

Fyllingen kan unnskylde sine tre tap med skader innledningsvis da både Eric Fongue, Haji Jawara og Terrell Brown var ute i de to første kampene som ble tapt mens Kongsbergtapet for ikke mange ukene siden nok skyldes skadefravær på Isaac Likekele samt ingen oppvarming til kampen i Kongsberg.

Kommentatoren til Ammerud gikk så langt som å si at Fyllingen er det beste laget i ligaen de siste ti årene mens Pål Berg var den som startet den hemningsløse skryten.

Så spørs det om Gimle kan stikke kjepper i hjulene til Fyllingen når semifinaleseriene starter tirsdag. Pål Berg har ikke troen på favorittlaget hans i Bergen og har lovet å ta av seg hatten om Gimle går videre.
La oss stoppe med hatten, Pål. Vi tåler ikke mer blotting.
LET THE BATTLE OF BERGEN BEGIN!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje