fredag, juni 21, 2024

17. september

Verdens Gang tipper også i år hvordan seriespillet ender.
1.Kongsberg
2. Bærum

3. Fyllingen (3.plass, semifinaletap for Miners)

Fyllingen har fått inn både sist sesongs All-Star Evan Harris fra Nidaros Jets, samt Magne Fivelstad fra Gimle, men også mistet to nøkkelspillere i Ognjen Nisavic og Nikola Blatancic, begge til Frøya. Også Tavario Miller er borte. Trener Karl Otabor får hjelp av Calix Black Ndiaye på sidelinjen, en mann med mye kunnskap.

Fivelstad inn er viktig. Han er en spiller som holder høyt BLNO-nivå. 28-åringen kommer til å passe bra inn i Otabors system. Forwarden er et returmonster under begge kurvene, og produserer også bra med poeng. Også Harris kommer til å bli toneangivende for Fyllingen, det blir spennende å se hva han kan få til på et bedre lag enn Nidaros Jets. Sist sesong snittet han på 17,8 poeng og 13,2 returer, uten særlig mye hjelp rundt seg. De tallene kan fort se bedre ut på et lag som kommer til å kjempe i toppen.

KLUBBSKIFTE: Magne Fivelstad (i rød) skal spille den neste sesongen for Fyllingen. VG har tippet klubben på 3.plass, og Fivelstad blir veldig viktig for bergensklubben.
KLUBBSKIFTE: Magne Fivelstad (i rød) skal spille den neste sesongen for Fyllingen. VG har tippet klubben på 3.plass, og Fivelstad blir veldig viktig for bergensklubben. FOTO: MARIANNE MAJA STENERUD

Som nevnt blir ikke Tavario Miller med Fyllingen videre. Han snittet på 34,5 minutter, 19,8 poeng og 13,8 returer per kamp, og var en viktig bidragsyter sist sesong. Han blir vanskelig å erstatte, samme med Nisavic og Blatancic. Men Harris og Fivelstad kommer til å gjøre tapet mindre, selv om Fyllingen er tynne på guardplass.

Spørsmålet er hvor lang tid det vil ta å sette det nye laget. Om alt klaffer for Fyllingen, kan de fort gi Kongsberg kamp helt til døra. De har flere kvalitetsspillere på laget som kommer til å heve dette laget denne sesongen, så se opp for bergenslaget i sluttspillet.

Men det blir ett rotterace ifølge VG for både Frøya (4) og Gimle (5) kan blande seg i medaljestriden.
Fyllingen har jo fått pes av begge naboklubbene med tap både mot Krokfotkameratene og Kjappfotkameratene. Men treningskamp og seriekamp er og blir forskjellig.
Dette blir spennende og det starter allerede lørdag i Fyllingsdalshallen.

Velkommen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje