lørdag, mai 18, 2024

22. mars

Kvalifisering til BLNO spilles i Fyllingsdalshallen fredag 21, lørdag 22. og søndag 23. april.
Det deltar fire lag i kvalifiseringen og de er: Ammerud og Persbråten fra Oslo, Kristiansand og Fyllingen.

Ammerud og Persbråten er nedrykket fra BLNO, men har gjennom denne kvalifiseringen mulighetene til fortsatt spill i den høyeste serien for menn neste sesong. Men det gjelder i høyeste grad også for Kristiansand og Fyllingen. Kaptein Sabeltanns menn har spilt på øverste i mange sesonger mens både Persbråten og Fyllingen kun har testet toppserien en sesong hver.
For Persbråten blir det gjensyn med Fyllingsdalshallen der laget flere ganger spilte 1M kamper mot Fyllingen og dessuten var med i kvalifiseringen til BLNO sesongen 14/15 da de ble beseiret i finalen av Fyllingen.
De to beste lagene i kvalifiseringsturneringen får plass i BLNO for 17/18.
Det blir bare spekulasjoner å kåre favoritter, men mye skal vel til å hindre de to nedrykkete lagene fortsatt spill på øverste nivå. Skjønt Fyllingen er bedre denne sesongen enn i BLNO sesongen der mange rare avgjørelser gjorde at det ble en divisjon ned ved sesongslutt.
Kristiansand er turneringens dark horse og ikke uten sjanser. Skal vi tippe Kristiansand og Fyllingen opp ? Uansett har kvartfinale og semifinaleoppgjørene i Bergen de siste ukene vist at basketpublikum har nese for dramaturgi. Vi håper mange tar turen til Fyllingsdalshallen disse dagene i april.

Kampoppsettet er:
Fredag 21. april kl. 1800 Persbråten  – Fyllingen
2000 Ammerud   – Kristiansand
Lørdag 22. april kl. 1400 Persbråten  – Kristiansand
1600 Ammerud   – Fyllingen
Søndag 23. april kl. 1400 Fyllingen    – Kristiansand
1600 Ammerud  – Persbråten

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje