onsdag, juni 19, 2024

Norges Basketballforbund har vedtatt at alle ikke ferdigspilte serier annulleres.
For Ulriken i kvinnenes BLNO må dette være et slag i ansiktet. Likevel er vedtaket fornuftig og forståelig.
Om Ulriken ønsker omkamp om vedtaket i toppserien for kvinner så støtter Fyllingen det fullt ut.Med enkle grep kunne en funnet en rettferdig løsning,men det kan tyde på at klubbene ikke ble enige om en slik.

Da er det likevel et bra vedtak.

Det vil det også være for de aldersbestemte seriene.Det er ikke bingo eller lotto som drives og det ville det uvegerlig blitt om en skulle kåret vinnere i serier der flere lag kunne vunnet.

Hva betyr så vedtaket for Fyllingen?
BLNO for menn neste sesong for 11 lag med Oppsal som det ellevte?
1M beholder plassen i 1M og med det flotte muligheter for klubbens mange gode U17 og U19 spillere til videre utvikling på nest øverste nivå.
3M og 4M har gjennomført uten opprykk eller medaljer,noe de heller ikke lå an til.
U19M på 3.plass med teoretisk mulighet for alt fra 2. til 4.plass.Surt for suverene Ulriken ikke å motta gull.En trøst derfor for en av spillerne å få bronsemedalje i BLNO med Fyllingen.Eneste aldersbestemte spiller i Ulriken(eller andre seriespillende lag i Region Vest) som mottar medalje denne sesongen og det skjer takket være spill i BLNO for Fyllingen.
U17M med Fyllingen på 3.plass uansett med to kamper igjen.
U15M med samme mulighet for 3.plass om resten av kampene hadde blitt spilt.I Romania under president Nicolae Ceausescu var det Dinamo Bucuresti for alle pengene med president hjelp for det meste når en selv ikke greidde det på banen.
U14MA med 3. plass når bare Region Vest lag utgjør slutt-tabellen.
U13M med 1.plass om de få gjenværende kampene hadde blitt spilt.

Litt hjelp fra president Nicolae Ceausescu her hadde gjort susen. Men verken Antoniazzi lokalt eller Parmann sentralt har sin politiske favoritt i den henrettete ex presidenten fra Romania eller for den saks skyld noen som helst interesse av å vise Fyllingen-lag noen fordeler.
Førstnevnte kan jo finne på det mest utrolige-trommelim, trommelom mens presidenten selv i unge år ble kåret til banens beste Alvøenutøver som dommer i Vikinghallen dømmende akkurat Alvøen!

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje