fredag, juni 21, 2024

PER OG PÅL OM ESPEN ASKELADD

Født og oppvokst i Norge med irakiske foreldre. Basket i bare en klubb og med store forventninger rundt seg.
Vi snakker om alltid blide Hamevend Arif, 19 åringen Paal Berg har hatt store forhåpninger til på basketbanen.
Og hvorfor ikke. Det er ikke alle forunt å være 203 cm og ha et voldsomt potensiale selv om han aldri har vært innom noe norsk aldersbestemt basketlandslag.

En av de som skal prøve å utvikle Hamevends talent er Per Fedje, selv ingen småtass når det gjelder høyde og med en imponerende basketCV.
Mannen fra Fyllingsdalen snakker seg varm om taktiske finurligheter når samtaler blir litt dypere, prater i så stor detalj at en kunne mistenke smile-Per for å ha en aldri så liten basketnerd i seg.
Der Pål Berg venter på basketforløsningen til Hamevend snakker Per som Per i eventyret om sin  yngre bror som hadde store tanker ved peisen.
For Per fra Fyllingsdalen handler utvikling seg om dedikasjon, en dedikasjon Hamevend så absolutt viser når man opplever ham både på egentrening, lagstrening og i samtale om basket.
Og alt vil være opp til spilleren selv, å komme seg ut av asken og opp på verdens tak i billedlig forstand.
Et steg på veien har vært klubbskifte til Fyllingen der han er blitt tatt i mot med åpne armer og med gode ord på veien fra Arne Ingebrigtsen som var tett på ham i deres tidligere klubb.

Så alt handler til slutt om hva Hamevend selv får til av det voldsomme potensialet han besitter sin unge alder til tross- han er enda ikke fylt 19 år og har allerede opplevd sesonger med spill i øverste liga for menn.
Det skal bli spennende å følge både ham og Jovan Radulovics utvikling, to kjempestore talenter født i samme år-2003.

Velkommen til Fyllingen Hamevend!

Dette blir bra, ja kanskje så bra som i eventyret om Espen Askeladd!

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje