lørdag, mai 18, 2024

 

Julefreden kommer ikke denne uken eller til helgen for kampene kommer tett og lagene presterer ikke slik Pål Berg spår det enten det er i versjon 1 eller 2 i Pauli ord.

Så Frøya-Fyllingen onsdag, kunne det blitt bedre? Fyllingen var heldige med skade på Bærums mest produktive spiller  i kampen mot Gimle lørdag slik at han ikke fikk spille søndag i Fyllingsdalshallen. Frøya kommer fra en Pyrrhosseier mot Oppsal som har satt ut en og kanskje to viktige brikker. Borteseier?

Fyllingen er i aksjon i neste kamp i BLNO også og det under to døgn etter kamp mot Frøya.
Grunnet TV2 visning av Frøya-Kongsberg søndag spilles Fyllingen- Kongsberg fredag. I det forrige oppgjøret var det helt jevnt til Fiifi Aido ble skadet så nok et bananskall fredag for Kongsberg?

 

 

 

 

 

 

 

foto Nicolas Nordeng

Centrum fikk det ikke til i de siste to kampene og Nidaros var på lenge mot Oppsal før det raknet på slutten.Så resultatet er ikke gitt i kampen lagene mellom i Vulkanhallen.

I Tromsø kan det bli stinn brakke når Gimle kommer. Greier hjemmelaget å imponere videre etter en overraskende seier i Kongsberg?

Kongsberg bør ikke ha de store problemene med Frøya i tidligkampen søndag mens Ammerud får Nidaros på besøk der hjemmelaget er klare favoritter.
Siste kamp til helgen er vestkantderby når Bærum tar imot poengløse Asker i Nadderudhallen. Bærums unggutter imponerte i Bergen så Asker må nok vente litt til på de første poengene.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje