mandag, mai 20, 2024

1+1=?, to kanskje. Skal vi prøve å spørre om det eller teste det ut til helgen?
Første hjemmekamp for Fyllingen søndag mot en motstander de blå fra Dalen tradisjonelt har hatt et godt tak på. Av 14 oppgjør lagene mellom har 8 endt med Fyllingenseier.
Så var det det med sannsynlighetsberekning.
Mens Tromsø var og testet seg i Bergen for noen helger siden ble det seier mot Frøya. Frøya møtte Fyllingen i første seriekamp og det ble lite hyggelig for Fyllingen.
Og om 1+1=2 skulle dette tilsi seier til Tromsø i søndagens kamp i Fyllingsdalshallen.
Nå får Tromsø testet seg mot Frøya igjen lørdag i Frøya Arena og da får vi se om Bård Stoller er like raus med spilletiden til alle eller om det er Stollers importbefengte spillerstall som får tre fram ? Juan Ferrales er i denne sammenheng for norsk å rekne og det betyr nok fire utenlandske spillere på banen stort sett.

I Fyllingen som bak marerittstarten mot Frøya kunne si at antatte startere som Nikola Vasojevic, Magne Fivelstad og Nikolas Skouen var skadet og bidraget i den kampen kun var under to minutters spill for førstnevnte. Så var i tillegg Maurice Jones ikke klarert fra Sjøfartsdirektoratet for spill etter treg behandling fra hans tidligere klubb i Columbia.
Nå er disse fire klare til søndagens dyst sammen med en gjeng spillere som denne uken har hatt strålende treninger og virkelig ser fram til å gi et annet inntrykk enn begredeligheten fra forrige helgs kamp.
Blir sikkert noen pauli ord av dette, men blir det om enkel matematikk eller gleden av igjen å se den bergensbaserte delen av den bergske familie? For det blir garantert en fargerik opplevelse å ha mye omtalte Pål Berg som coach for Tromsøs utvalgte. Det ble seier i første seriekamp hjemme mot Ammerud. Vil det fortsette for Tromsø
?

Kom i hallen lørdag og/eller søndag og se. Det blir garantert stor underholdning både på parketten og på sidelinjen når ilterheten der representeres av Stoller og Berg. Let the games begin!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje