torsdag, juni 20, 2024

18.februar
Marius Šumskis har spilt for Tenerife, men synes togtur over Langfjellene fra Bergen til Oslo var mer spektakulært enn fjellet Teide på den spanske ferieøyen.

Her på 1222,Finse i kledelig oransje Fyllingengenser

 

 

 

Det ble en fin helg i Oslo for Fyllingens BLNO lag. Seier mot Centrum lørdag og Ammerud søndag gjør at Fyllingen kommer på 3. plass uavhengig av resultatet i søndagens hjemmekamp mot Kongsberg.

Det har vært en flott sesong og laget som ble dømt nord og ned av konkurrentene Frøya og Gimle blir det beste laget i Bergen så får de forannevnte gjøre opp om 5. plassen i onsdagens lokaloppgjør i Gimlehallen.
Ellers er det meste klart:
Asker vinner, Kongsberg blir nr.2, Fyllingen nr.3 og Centrum kommer på 10. og sisteplassen.
Kampene igjen avgjør den resterende rekkefølgen.
Kampene som avgjør kommer tett:
Tirsdag spiller Bærum-Asker. Med seier her blir Bærum nr.4. Skulle det bli tap kan Gimle overta 4.plassen med seier i sin siste kamp mot Frøya.
Onsdag spilles Centrum-Ammerud og Gimle-Frøya. I det første oppgjøret må Ammerud vinne for å ha en sjanse til å unngå kvalifiseringsspill mens Frøya må vinne for å unngå 6.plassen.
Med to seire for Frøya og Bærumtap er plutselig Frøya på 4. plass.

Etter dette er det 3 kamper igjen og Ammeruds kamp i Trondheim må vinnes for å unngå kvalifisering. Ikke umulig det for laget har solide spillere mens Nidaros har lite å vise til i siste halvdel av sesongen og i tillegg har de en av sine viktigste spillere ute med skade. Vinner Ammerud sine siste to kamper er de med i sluttspillet mens Nidaros må spille kvalifiseringsspill for å ha en sjanse for BLNO spill.

De siste to kampene går i Bergen der Frøya lørdag må vinne mot Kongsberg mens Kongsbergs besøk i Fyllingsdalshallen søndag er uten betydning.

lørdag 17.2. Centrum – Fyllingen 99-110
21-27,27-31,25-27,26-24
Vulkanhallen
50 tilskuere
Ognjen Nisavic hadde en monsterkamp med 35 poeng og 23 av disse i kampens første halvdel. Tavario Miller 24 poeng, Nikola Blatancic 19 poeng, Karl Otabor 14, Vilius Šumskis 12, Marius Šumskis 4 og Magnus Elgmork 2 poeng.
Fyllingen styrte kampen fra start til slutt.

søndag 18.2. Ammerud – Fyllingen 85-104
20-29,22-29, 31-23,12-23
Apalløkkenhallen
107 tilskuere
Hjemmelaget åpnet friskt, men Fyllingen lot seg ikke affisere og spilte solid og med stor sikkerhet. Seieren var aldri truet selv om Ammerud har bedre kvaliteter enn lørdagens motstander.
Tavario Miller ga seg på 24 poeng mens Ognjen Nisavic var godt passet på og stoppet på 20. Karl Otabor endte på 17, Marius Šumskis 14 mens fetter Vilius stoppet på 12. Nikola Blatancic 10, Magnus Elgmork 5 og Olav Johnsen 3 poeng.

Heia Fyllingen!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje