mandag, juli 15, 2024

Lars Espe har et langt liv i Gimle bak seg, men møter ikke Mikkel Kolstad som er ferdig for sesongen

Begge semifinalene starter på samme tid. I Kongsberg må en kunne si Bærum er utfordrer og den største overraskelsen i semifinalene. Både Frøya, Centrum og Tromsø ville ha vært bedre tips.
Men cup er cup og det gjelder så absolutt i drabantbyderbyet i Bergen også.
Gimle har gjort det bra etter de kom med i BLNO for menn og var et topplag også på 90-tallet før man måtte velge for klubben hadde ikke råd til et toppserielag for menn og et for kvinner.
Loddet falt på damelaget som herjet i norsk basket til for under ti år siden.Kjernen i laget spiller enda og ville nok ha kunnet hevde seg helt i toppen på damesiden- noe Fana IL sammen med kombattantene tirsdag har planer om å få til sammen- et lag i toppserien for damer.

Konkurrenter på banen, samarbeid ellers er en god beskrivelse på Gimle og Fyllingen som konkret har Åpningscupen i basket sammen med Bønes samt Bergen Basketakademi der også Hop, Ytrebygda og Ulriken er med. S A M A R B E I D til basketens beste i Bergen.

Men til tip off tirsdag blir det galskap og alt som skal til for å vinne for begge lags spillere.
Om det blir jordskjelv som det med episenter i Gimlehallen 7.3.da en herværende president sto for pauseunderholdningen ved å treffe gulvet samtidig med sine ikke så få kilo, vites ikke.
Men begge lag er klare.

Og begge lag har i sin midte spillere som er kåret til MVP i BLNO selv om mange mener denne sesongs tittel også kunne gått til Isaac Likekele. Hans sedate spillestil og lek med ball og motstandere er et sjeldent syn. Rundt 10.000 amerikanere reiser ut hvert år for å spille basket i andre land. Våre to denne sesongen har vært en berikelse og sist sesong var vi så heldige å ha Devin Gilligan.
I forbindelse med OL i Bejing ble det sagt at de beste spillerne i NBA lett kunne hevdet seg på de kortere løpsdistansene. Når en ser Terrell Brown så forstår en hvorfor. For et tempo. Det er bare med ufinheter en greier å stoppe ham.

Det er et tankekors at Gimle er de som feiler mest, Fyllingen av de som feiler minst.
Let the game begin!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje