søndag, april 14, 2024

En sesong nærmer seg slutten. 22/23 har båret preg av ytre rot og kaos lokalt og likevel greier våre lag å hevde seg på en utmerket måte.
BLNO for menn kom på 3. plass i seriespill, en plassering vi skal kunne si oss fornøyde med om vi har fokus på videre framgang. Mye skader inn mot sluttspillet der Bærum ble motstander, ga tidlig eksitt.

Laget fra øst kunne forberede seg til sluttspill uten tanke for serieplassering og kan bli en tøff nøtt for Gimle i kampen om finaleplass.

U16 klar for nye utfordringer


I påsken har vårt U16 lag for menn forberedt seg til det nasjonale sluttspillet i slutten av måneden i Hønefoss. Forberedelsene nå i påsken har gitt mersmak for å kunne benytte høytiden til basket for flere fra nå av.
Det blir første gang Fyllingen skal delta i det nasjonale sluttspillet for aldersbestemte lag, garantert ikke siste.


For det dukker stadig talenter opp. På guttesiden kom U16 laget på 2. plass i seriespill, U15 på 3. plass og U14 på 2. plass. Og med en stor og talentfull gruppe U13 spillere som også vil kunne hevde seg kommende sesong.Det tror vi U19 laget for menn også vil gjøre. Ingen lag i Bergen Vest bedre enn våre tabellmessig på guttesiden og det med spillere som bare har spilt i Fyllingen sier at det satses på annet enn spillerfisking.
Går det slik vi vil på jentesiden vil det også bli bra. Vi kommer tilbake med egen artikkel om dette seinere. Det gjelder også for seniorlagene og Easy Basket med spennende ting på gang allerede i mai inne og ute.

Fra påskesamlingen for U16


Takk til Lerøy for gratis påskemat

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje