mandag, mai 20, 2024

Det nærmer seg sluttspill. Med kampene onsdag og torsdag er litt mer klart. Det blir litt ridende rytter til hest dette, nesten noe Godotsk over det hele……..

Kampen om 8. plassen- AA gjengens innbyrdeskamp
Skal Asker greie å ta igjen Ammerud og sikre siste sluttspillplassen?
Seieren mot Centrum etter flere jevne kamper som har endt med tap lover godt for de overjordiske.
Blir det from Ashes to Asker til sluttspillet? Fire kamper igjen og den viktigste blir mot nettopp Ammerud. Men seier i den må følges opp med minst en seier mot lagene på de tre øverste plassene-Kongsberg, Fyllingen og Frøya. Seieren mot Centrum var nok too little too late.
The verdict: 8. plass Ammerud

Fyllingens tøffe innspurt og historien om en tommel
Vi får konsentrere oss om oss selv og Fyllingens kamp mot Nidaros gir Fyllingen muligheter til å sikre 4. plassen for med seier søndag kan ikke Gimle selv om alle disse skulle gi tap.
Og dette passere Fyllingen på tabellen med fire kamper igjen for våre vil gi kvartfinalefordeler i sluttspillet med Gimle som motstander.

Veien fram til kvartfinalene etter Nidaros er Gimle i lodott arena. I et Gimle media omtales Fyllingen som lillebror og det må vi kunne tåle. Spesielt når lillebror gjør det best!

Deretter Tromsø i Fyllingsdalshallen som en nå kan se fra veien da anleggsmaskinene for det meste er borte fra området der det lages gang og sykkelvei.

For Fyllingens del avsluttes seriespill mot Asker og Kongsberg borte. Til dess kan Magne Fivelstad være klar igjen etter bruddet i tommelen på trening. Brede Ellingsen er i hvert fall klar!
Innen den tid har våre to argeste konkurrenter om 2. plassen gjort opp seg imellom. Både Bærum og Frøya kan gå forbi Fyllingen, men for Frøyas del betyr det at Gimle også bør måtte beseires. Flere modale hjelpeverb må kanskje til for akkurat det!

Gimle og toppfire sjanser
Gimle har to kamper borte denne helgen. Først Centrum som nok vil prøve å komme på vinnersporet igjen, men det skjer neppe mot Gimle som grisebanket Centrum for ikke lenge siden. Slik det ser ut blir det nok 7. plass på Centrum og kamper mot lag nr. 2. Hvem som ender der kan det ta tid å finne ut av.
Søndag får Gimle mulighetene til å vise seg mot ubeseirete Kongsberg. Vil hjemmelaget gå for full pott eller var de jevne seansene mot Centrum og Tromsø bare svake øyeblikk for ligaens mest suverene lag?
Gimle sier de kan slå alle med fullt lag. Nå har de ikke den unnskyldningen å bruke lengre for nå er alle friske og klare.
Så en seier og et tap til Gimle øst for Langfjellene den kommende helgen! Og 5. plass!

Frøya tar imot Nidaros allerede lørdag. Sesongens sikreste hjemmeseier!

24
24
0
544
48
22
16
6
101
32
23
15
8
76
30
23
15
8
125
30
22
12
10
38
24
23
10
13
-15
20
23
8
15
-171
16
24
7
17
-169
14
23
5
18
-137
10
23
3
20
-392
6

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje