lørdag, juli 13, 2024

23.oktober

Fyllingen har startet sesongen forrykende med 7 seire på de første 7 kampene.

Søndag ønsker Fyllingen nok en gang velkommen til BLNO kamp i Fyllingsdalshallen med kampstart kl.1500. Denne gang er det laget fra Kongsberg som entrer parketten og som før kommende helgs kamper er ett av tre ubeseirede lag i BLNO for menn.
Om de er det søndag gjenstår å se da det 3. ubeseirede laget tar i mot Miners fra sølvbyen lørdag kveld i Gimlehallen.
Gimle har nok imponert mest så langt selv om Kongsberg nok har hatt fokus på Europa Cup spill innledningsvis og kun står med fire kamper spilt i BLNO. Den ene av disse var hjemme mot Frøya i en kamp Frøya like gjerne kunne ha vunnet, men i ekstraomgangen var hjemmelaget best.
Det er altså langt fra sikkert at Kongsberg fortsatt er ubeseiret når de ankommer Fyllingsdalshallen søndag. Bærums lagleder var meget imponert over Gimle så vi får håpe på en intens kamp der som sliter ut begge lag.

Det er mange endringer i Kongsberg og laget vi fikk besøk av sist sesong. Ny trener og nye spillere der mange i basketmiljøet kjenner trener Lars Gunnar Sønsteby for den røslige bamsen har lang fartstid i norsk basket og ledet Asker sist sesong til seriegull.
På spillersiden er to av tre importer nye. Sist sesong var Brian Voelkel og Fred Thomas mye av drivkraften i Kongsberglaget sammen med Juan Ferrales som selv med sitt varme lynne har funnet seg vel tilrette i kuldehullet Kongsberg kan være vinterstid, så godt at han har etablert seg i byen.
Chris Ndow og Aly Hudgins er norske landslagsspillere og styrker den delen av laget selv om nok ingen i Fyllingen vil savne krølltopp og Fyllingendødar Mikal Gjerde på motsatt banehalvdel. Kanskje mor Astrid som med kort vei fra Haugesund nok synes det ville være enklere med en tur til bergen for å se sønnen spille enn å måtte krysse Atlanteren for det samme siden Mikal har gjort amerikaner av seg i noen år.
Importene vi kommer til å stifte kjennskap med er Robert Hubbs, Petar Kutlesic og Max Richardson der de første to har vært toneangivende for Kongsberg så langt.

Vi gleder oss til besøket og ønsker så mange som mulig velkommen til å bivåne kampen.

Trener: Lars Gunnar Sønsteby (fra Asker).

Spillere INN: Robert Hubbs III (KK Sutjeska Niksic, Montenegro), Max Richardson (Loughborough/Leicester Riders, England), Chris-Ebou Ndow (Northwest Missouri State, USA), Petar Kutlesic (Azusa Pacific University, USA), Aly Hudgins (Bærum), Erik Borg (Bøler), Anders Engen (NTNUI), Simen Juvastøl, Jacob Røysland og Andreas Bråthen hentet opp fra U19-laget.

Spillere UT: Brian Voelkel (Toyoda Gosei Scorpions, Japan), Fred Thomas (Bristol Flyers, England), Mikal Gjerde (Woodstock Academy, USA), Tobias Rotegård (Oak Hill Academy, USA), Mihajlo Krivokapic (Nidaros Jets), Henry McCarthy (Hønefoss), Thor Afam Hagen (lagt opp).

SPILLERSTALLEN 2018/19:
Erik Borg,              12
Andreas Bråthen, 30
Anders Engen,  5
Juan Ferrales,    3
William Hay,      8
Robert Hubbs III,    23
Aly Hudgins,             22
Simen Juvastøl,        34
Petar Kutlesic,         13
Chris-Ebou Ndow   9,
Herman L. Nordeide,10
Max Richardson,    6
Jacob Røysland,     1
Matias Save,            4
Nicolai Østbye.       7

Neste hjemmekamp mot Frøya onsdag 31.oktober kl.19.00

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje