søndag, april 14, 2024
Isaac Likekele gleder seg til kampene mot Gimle. Her i kampen mot Ammerud-Fyllingen der han strålte. Foto: Eirik Berglund

Fyllingen møter Gimle i semifinalene i sluttspillet for menn. Drabantbymotstanderen har en solid rekke med seire i serie bak seg samt to kvartfinaleseire mot Bergens tredje BLNO lag Frøya.
Skader skal ha mye av skylden for at Gimle kom skeivt ut og lenge lå på 9. plass på tabellen i BLNO for menn.

Men nå er de klare for det Isaac Likekele med et smil kalte ” the battle of Bergen”. Vår eminente texaner har strålt på banen med fantastisk spill og gleder seg til semifinalene.
Det starter om under en uke, tirsdag den 19. mars i Fyllingsdalshallen med tip off 1830. Det kan være lurt å være tidlig ute.

Semifinalene spilles best av fem. Det vil si at det laget som vinner tre av kampene er videre til finalene som også spilles best av fem.
Om det skjer at Fyllingen når finalene, får vi komme tilbake til det. Nå gjelder det å gjøre seg klare til å møte laget som feiler mest uten at det betyr at Gimle er et griselag. De spiller tøft og da blir det fort feil av det.

Deler av Gimlepublikummet har også fått gjennomgå for deres bajasfakter når kamper spilles i Gimlehallen. Vi skal være forberedt på det også…….

I seriespill vant Fyllingen alle tre kampene mot Gimle og av de 22 oppgjørene klubbene mellom i BLNO står Fyllingen med 8 seire og 14 tap.

Ta med skjerfene og vis støtte slik denne gjengen i Madrid viser!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje