lørdag, april 20, 2024

Bergensavisen var på plass i Fyllingsdalshallen i går og har laget en side om kampen og trenersituasjonen.
Karl Otabor summerer opp at ingen hadde noe imot Marshall Williams som person, en likandes kar.
Som trener ønsket man en bedre situasjon.

Fakta er at spillerne tidlig kom med tilbakemeldinger om manglende kvalitet på treningene og det ble stilt spørsmål ved treneren på flere enn et område.
Etter åpningshelgen i oktober toppet det seg og spillerne ble en og en tatt inn til samtaler for å finne ut hva som var bra og hva som kunne bli bedre i forhold til treningsoppbygging og lagledelse.
I spillergruppen var det kun en som hadde tiltro til Williams evner. Kun en !
Etter et samlet evalueringsmøte mellom klubbledelsen og spillerne uten trener hadde Williams sitt eget møte med spillerne som klubbledelsen ikke var klar over. I noe som enkelte kalte ubehagelige forhør fikk Williams ut hvem som hadde sagt hva på møtet dagen før. Gjennom dette virket det som de siste rester av tiltro til treneren var borte.

På styremøte 27.10. ble så styret forelagt konklusjonene fra spillernes evaluering og ut fra dette og andre dokumenterte forhold var det enighet i styret om ikke å videreføre trenerkontrakten ut over prøveperioden.

Spillergruppen er så langt godt fornøyd med den nye løsningen på treningsledelsen der Jan Terje Ree har tatt over hjulpet av enkeltspilleres spisskompetanse og erfaring samt at Simen Prestegård har hatt enkelttreninger og kamplagledelse  grunnet Rees arbeidssituasjon .

Artikkelen i BA kan leses under.

http://www.ba.no/basketball/fyllingen/sport/trenersparking-ble-advokatmat/s/5-8-195616

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje