torsdag, juni 20, 2024

31. mai

Chris Garcia er lagleder for klubbens 3.divisjonslag for menn. På laget er det flere spillere med filippinsk bakgrunn. Selv om artikkelforfatter måtte fortelle Chris hvilken by som var hovedstad på Filippinene mellom 1959 og 1976 (Cuezon City) behøver ingen å fortelle Chris om å sette ideer ut i livet drømmer og gode ideer.
Chris fikser tingene !

For fra serieslutt og til i går har Chris og hans lagkamerater fått benytte det meste av Fyllingens treningstid i Fyllingsdalshallen til å gjennomføre en filippinsk basketball-liga.
Fem lag har spilt kamper mot hverandre i spesialdesignete drakter (av Chris Garcia) og vinnerne (over) ble kåret fredag kveld.
God stemning, kameratskap og godt humør har preget kampene. Vi gratulerer alle og er oppriktig stolte av alle som bidro og mest av alt Chris som har greidd å få en drøm til å bli virkelighet.
Vi skal sørge for at Fyllingen i enda større grad skal bidra for få til bedre tider og en bedre og større turnering neste år.

Her er de andre lagene:

Nr. 2

 

 

Jonathan Boge har flere ting å være stolt av. Oppvokst i Fyllingen startet han med basket i Frøya før han som voksen kom tilbake og startet 3. divisjonslaget for venner fra Dalen og det filippinske miljøet i Bergen.
I tillegg en stolt far og ektemann selvsagt……

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje