lørdag, juli 13, 2024
Mostafa har vært en positiv drivkraft for basketball i Fyllingsdalen på samme måte som Gjensidigestiftelsen.

Fra tidenes morgen nær sagt, har skolene vært utstyrt med basketballkurver. Trenden er at det også settes opp kurver ute for bruk når det måtte passe.

Lærer Espen med elevene Pernille og Mathias på Seljedalen skole med den nye kurven ved scenen.

Ikke alt utstyret er like bra eller blir holdt ved like godt nok. Skolene har sine budsjetter å forholde seg til og da kan det være greitt å ha hjelpere på utsiden.
En slik har Fyllingen BBK vært og er og nå gjenstår det bare fornying av kurvene på to skoler i Fyllingsdalen før alle skolene har funksjonelt og tidsriktig utstyr. Det vil si nedsenkbare kurver slik at også de aller yngste skal kunne få gleden av å kunne treffe oppi kurven.

Nicolaj sammen med avdelingsleder Christer og Cornelia er alle glade for nye, nedsenkbare kurver på Bjørndalsskogen skole- en skole med lang tradisjon for basket.

I to omganger har Fyllingen søkt om og fått midler til nye kurver på skolene og det er en stor glede å kunne takke GJENSIDIGESTIFTELSEN for bidrag til dette på nær en halv million kroner.

Arbeidet med å gjøre basket mer tilgjengelig i skoletiden og inne vil fortsette. En stor takk til Gjensidigestiftelsen for gavene som kommer mange til nytte og glede.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje