onsdag, juni 19, 2024

A GOOD CHRISTIAN

Mange barn har kjære navn. Et av Christians er “statsminister” fordi han fort kan kalles det etter navnet han har etter den store bergenske statsmann og statsminister Christian Mikkelsen!
Hans andre etternavn er Skagen, ikke så spennende å leke seg med det denne danske tarmen ut i Skagerak på nordenden av Jylland.

Før Christian kom til Fyllingen var det mange som kalte ham Jesus fordi han dukket opp over alt. Men nå er det blitt noen år på ham i blått og oransje og han er en treners drøm. Stiller alltid opp og leverer.
Hva vet vi så om en av spillerne i klubben som har lengst fartstid på elitelaget:

  • 25 år
  • Begynte å spille basketball i Ulset i Åsane.
  • Så ble det en sesong i Gimle.
  • Retur til Ulset en sesong.
  • Deretter noen sesonger i Frøya.
  • Så til himmelen og Fyllingen.

Christian er treningsivrig og elsker å spille basket. Når han får sjansen så er han der og tar den. Noe du husker spesielt fra årene hos oss?
I Fyllingen har det vært oppturer og nedturer – 3.plass i grunnserien og var godt på vei til finalen i sluttspillet. Dette ble dessverre avsluttet pga corona. Vi hadde et veldig sterkt lag med gode spillere og lagmoral. Kenneth Carpenter og Evan Harris var importspillere. Disse var jeg så heldig å få trene mye med og lærere av de både på og av banen. Takket være de og trener Calix og  Morten Gjerde har utviklingen min vært god selv om skader har ødelagt litt. Knekt nese og fingre er det ikke lett å spille basket med.

Er det noen av de norske spillerne du vil trekke fram, lurer vi.
Jeg setter stor pris på å trene med Nikolas Skouen som kan lære de fleste dedikasjon og nitidighet i treningsarbeidet. Karl Otabor og Magne Fivelstad har vært to flotte rollemodeller og hjulpet meg mye med min utvikling som basketspiller.

Jeg har alltid drevet med idrett siden jeg var liten. Det begynte med fotball og håndball fra jeg var ung. En dag møtte jeg en som spilte basket i Ulset, etter dette forelsket jeg meg fort i idretten. Jeg spilte mye ute på sommeren med de som var eldre og bedre enn meg og jeg skjønte fort at det var dette jeg ønsket å fortsette med.
Og nå fortsetter Christian med sporten i Fyllingen der han garantert vil få mer spilletid da det viktigste en kan gjøre i all idrett er å forberede seg godt og gi alt og det gjør Christian-mannen med mange navn!

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje