mandag, juli 15, 2024
FC Bayern München (Basketball)0190.jpg
Philipp Schwethelm var i draften til NBA i 2011 uten å nå opp

Blir det debut for en tysk gigant i Firi-ligaen denne helgen?Philipp Schwethelm har bakgrunn fra tysk basket og 32 åringen har en spennende karriere bak seg i tysk basket.
Det startet som 16 åring i Køln 99 ers som seinere gikk konkurs. Så fortsatte det hos Isbjørnene fra Bremerhaven før det ble to sesonger i en av de store i tysk basket- Bayern Munchen. De siste årene har han spilt for Ulm og Oldenburg.
Om en ikke er i nærheten av Gimlehallen lørdag kveld eller i Fyllingsdalshallen søndag kl.15 skjer det andre ting i Firiligaen.
I Trondheim får Nidaros centrum på besøk og trønderne fikk vist nok i Bergen sist helg til å gjøre de til favoritter til nok en seier mot Centrum.
Asker får besøk av naboen fra Kongsberg. Begge lag hadde ikke spesielt gode opplevelser forrige helg. Hvem som kommer ut på topp her blir ikke lett å gjette.

Søndag blir det altså tysk besøk i Fyllingsdalshallen når Bærum kommer på besøk. 3 kilometer unna spiller så Frøya mot Ammerud nesten samtidig mens det i andre enden av Norge bys opp til dans mellom hjemmelaget Tromsø og Centrum der hjemmelaget må bære favorittstempelet.

En spennende helg med andre ord for basketelskere.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje