torsdag, juni 20, 2024

De olympiske leker ble i 1994 hyllet som “the best games ever” så om sesongen vi straks har bak oss i Fyllingen skal få en overskrift må det bli ” the best season ever” og det gjelder ikke bare for herrelaget i toppdivisjonen som gjorde reint bord.
Blant de yngste syder det og gror med Alexander Westre Skog,Manoli Souris og Isabel Maldonaldo styrende aktiviteten med sikre hender.
Over er Per Fedje glad for å kunne gi Evert Dahlberg gode råd og vink på veien. Begge fyllingsDØLER og med Per den som har opplevd det meste på basketbanen.Først i lokalklubben Lynghaug før det tok av i Ulriken der han fikk være med å oppleve basketens storhetstid.
Som assistenttrener for vårt BLNO lag gleder han seg til å se dølen Evert trå til. Ikke bare for U16 laget han spiller på der han har gjort det så bra at landslagssamlinger og muligens landslagsspill også blir en realitet. For Evert skal kommende sesong få trene noen ganger i uken med BLNO laget, trene med de beste- et lag som flere har karakterisert som det beste i Norge på flere år og Calix Black lover skal bli bedre kommende sesong……..

Felix Holm, Eduard Valean og Evert Dahlberg eller Dølene fra Dalen som også skal få kunne trene med BLNO laget kommende sesong.

Under kommende stjerner? U10-U11 og U12 på Easy Basket arrangement i Fyllingsdalshallen

Arrangementer

Basketnights
Lørdager 17:00 - 21:00Kampoversikt
Sponsorer

 

Hopp til verktøylinje