mandag, mai 20, 2024

24.september
Patrick Onwenu sitt bilde.Neste mann inn er Patrick Onwenu som sist sesong spilte i Danmark

Centrum 84 Fyllingen 117
(26-30, 23-28, 18-31, 17-28)
BLNO
Rykkinhallen

Etter to relativt jevnspilte perioder ble Centrum parkert i siste halvdel av kampen. Etter åpningshelgen står altså Fyllingen med full pott, fire poeng og en solid porsjon selvtillit etter besøket i Bærum. Neste helg er det klart for kamp i Fyllingsdalshallen og vi ønsker alle velkommen kl.16 for å overvære Fyllingen-Bærum.
Da er Vilandas Butkevicius klar fra skade og vi får se talentet Fredrik Bang-Andreasen debutere i BLNO 16 år gammel. Kanskje dukker det opp en høyreist amerikaner også ?
Fyllingen har hentet 2 meter høye Patrick Onwenu og 24 åringen gjorde det strålende i Danmark sist sesong.
I Rykkinhallen satte Ognjen Nisavic 30 poeng, Brede Ellingsen 25, Nikola Blatancic 24, Stian Enge 18, Vilius Šumskis 15, Olav Johnsen 3 og Magnus Elgmork 2. Bidragene var betydelige også for Karl Otabor og Espen Markhus selv om de ikke kom i poengprotokollen. Det var laget som vant og Tore Ervik styrte det hele høylytt og tydelig fra sidelinjen.

Det er ikke alltid tyngdeloven gjelder i Bærum. Det sørger forskjellige utgaver av Paal Berg for. I det ikke juridiske og rundt basketball er det en langbeint kar med navnet som sørger for ubalansen og helgens åpningsarrangement gikk ikke denne nær Bergens utgaven av en østlending forbi uten kommentarer.
For Fyllingens del ble disse servert på en særdeles positiv måte,sitat:

Fyllingen overrasket alle – også seg selv om ikke det vi leser er «fake news». Duoen Sumskis/Nisavic er bra saker, men personlig har jeg stor sans for Brede Raa Ellingsen, og ikke minst gjensynet med Nikola Blatancic: Jeg hadde ham på ungdomslandslag for noen år siden.  Allerede da var han smart – nå har han trent i tillegg.

Så var det headlinerne der den beste omtalen er sitert under:

OVERRASKENDE BRA:

  1. Arrangementsstaben som tok uforutsette problemer på strak arm, og med et smil.
  2. Fyllingen.
  3. Tobias Rotegårds skuddarm og Tromsø Storms hjerte

Tallenes tale etter åpningshelgen. Vi suger på karamellen så lenge det varer

Christoffer Daae sitt bilde.

 

 

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje