mandag, mai 20, 2024

Skal du leite etter nytt fra Frøya er ikke hjemmesiden noe tess. Facebooksiden er imidlertid oppegående og på den ble det for to dager siden lagt ut en strålende omtale av en fantastisk person.
At Peter Bullock i tillegg dagen før også blir intervjuet i Bergensavisen forsterker bare omtalen av Fyllingens nysignering. Les artikkelen under.
Slik vi kjenner Bullock i Bergen blir bare forsterket gjennom artikkelen og basketmiljøet skal ta til seg den flotte omtalen som ligger implisitt i det Peter trekker fram. – Et raust, romslig og inkluderende miljø uten rasisme.
https://www.ba.no/rystet-over-uroen-i-usa-ekstremt-forskjellig-fra-norge/s/5-8-1311093

OG HER ER KROKFOTKAMERATENES OMTALE

En legende takker for seg!

Siden 2011/12 sesongen har Peter Bullock vært en stor profil i Frøya Basket. Han har forsøkt å legge opp flere ganger men kjærligheten for basketball har alltid ført han tilbake i den gule drakten.

Når melder han overgang til Fyllingen for videre spill på toppnivå.

Peter har vunnet både serie og sluttspill i Frøya. Han har vært en bauta både av og på banen. Han legger alt igjen på parketten og forventer intet mindre av sine lagkamerater. Han har vært en motivator for yngre spillere og en fantastisk leder.

Vi ønsker å takke Peter for hans 9 år i Frøya og ønsker han lykke til på veien videre.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje