mandag, juli 15, 2024

13.september

Fyllingen og Gimle møttes til den første av to treningskamper i kveld i Fyllingsdalshallen. Kampen bar preg av at det var trening så dommerne viste nok at de var kommet lengst i sesongforberedelsene.

Men noe ble man da klok på: For Gimle vil Magne Fivelstad bli stor og Mikkel Andersen framsto som sikkerheten selv. Førstnevnte med 29 poeng mens vår hyggelige danske venn stoppet på 22.

Begge kom likevel i skyggen av kampens store spiller Ognjen Nisavic. Den 27 år gamle serberen fikk vist at han vil bli en solid tilvekst for Fyllingen. Ikke bare satte han 41 poeng, men han var sterk i forsvar og imponerende flink til å bidra offensivt.
Når laget til fulle greier å bruke Vilius Šumskis  (14 poeng) så kan dette bli virkelig bra. Den omgjengelige litaueren viste solid forsvarsspill og ble en plage for Gimle å handtere offensivt.

Positive og oppmuntrende toner fra lagleder Tore Ervik var også med på å løfte stemningen i laget som savnet en ferierende høydehopper og en skadet Vilandas Butrevicius.
Nikola Blatancic bidro med 14 poeng, Stian Enge med 13, Karl Otabor med 10 og Magnus Elgmork med en trepoenger.

16 år gamle Fredrik Bang – Andreasen fikk sin debut og dro uredd ned en retur på minuttene han fikk. Espen Markhus fikk sin redebut etter overgangen fra Frøya mens også Ali Hassan og Olav Johnsen fikk minutter på banen.

Fyllingen vant 94-83 (26-24,17-22, 28-17, 23-20).
Ny kamp kl.18 i Gimlehallen tirsdag.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje