torsdag, juni 20, 2024

Terrell Jordan Brown med en salig oppvisning mens Edvard Kristiansen lærer av ham i trening og kamp.FOTO TROND SPURKELAND

Fyllingen 111 Centrum 86
21-24,37-21,29-17,25-24
BLNO menn
Fyllingsdalshallen
tilskuere 145

Poengplukkere;   Terrell Brown 51,Isaac Likekele 21, Nikolas K. Skouen 13, Haji Jawara 12, Eric Fongue 4,Lars Espe 4,Nicolas Ballone 3,Edvard Kristiansen 3,
Den 3. og siste kampen i seriesammenheng lagene mellom der begge har vunnet hver sin kamp. Historisk har Fyllingen vunnet 15 av 20 kamper mot laget et hav av poeng og et par plasser bak Fyllingen på tabellen.
Lørdagens kamp i Gimlehallen
gikk nok ikke slik tigerguttene hadde planlagt det og nok en gang slo Gimle til med en spillestil som trigger mye dommerinngripen og blåsing for mye feil. Til nå denne sesongen har motstanderne kun i tre av 18 kamper feilet mer enn Gimle.I går gikk det ut over tigrene.
Gule og blå tigre i Fyllingsdalshallen? Garantert godt mørnet før oppgjøret mot våre.
Og Centrum startet bra med ledelse etter 1. periode.
I 2. periode tok imidlertid Fyllingen over og dominerte.I pausen fikk tidligere spiller Gestur Sevarsson for sin innsats på og utenfor banen for Fyllingen da klubben etablerte seg i nasjonal 1. divisjon og la grunnlaget for opprykket til BLNO i 2015.

Overkjøringen fortsatte i 3. periode mens den siste ble jevn.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje