torsdag, juni 20, 2024

Asker 76 Fyllingen 91
(21-22, 18-25, 15-24, 22-20)
BLNO menn
Leikvollhallen
tilskuere 80

Poengplukkere;   Terrell Brown 32,Isaac Likekele 24,Nikolas K. Skouen 19, Eric Fongue 13,Lars Espe 3,

19 på rad, blir det 20?
Det var det store spørsmålet før møte nummer to mot Asker- det eneste laget som har slått Fyllingen i Fyllingsdalshallen denne sesongen.
Før denne runden med kamper er det noen som allerede har kåret Fyllingen til vinnere av seriespillet.

Det går ikke.
Med de fleste lag med mer enn 1/3 av kampene igjen vil alle ha noe å spille for og da vil alltid den neste kampen være den viktigste. Så også for Fyllingen og for lørdagens motstander Asker Aliens.

Oppsal må greie mye om de skal kunne få til noe annet enn kvalik spill for å holde seg. I teorien kan de, i praksis skjer det ikke.
Ammerud Basket har to kamper mot nettopp Oppsal og har der muligheten til å komme opp på samme poengsum som Asker og Nidaros. Og her er noe av det mest interessante med BLNO for menn, kampen om 8. plassen. Ingen tror Gimle kommer til å bli involvert i den. Noen tror faktisk på medaljeplass på laget som har en spillestil til gull i feiling.
Bak Fyllingen er Tromsø, Frøya Basket , Kongsberg Miners, Bærum Basket og etterhvert også Gimle Basket.
Det er også et stort spenningsmoment hvilke plasser disse lagene greier å sikre seg inn mot sluttspillet. Så ingenting er avgjort. Det eneste som er sikkert er at Gimle ikke kan komme på første plass.

Dagens kamp eller dagens kamper har vært avklarende for Fyllingen stormer videre selv om Asker prøvde og ledet nesten halve kampen.De ga Fyllingen bedre kamp enn medaljejagende Frøya og Centrum og det får være trøsten i nok en tapt kamp.
Nettopp Centrum har gjort veien til seriegull for Fyllingen lettere med seier i Tromsø mot hjemmelaget. Nå må usannsynlig mye til for at noen lag skal kunne ta Fyllingen igjen.

Bivån Fyllingen kommende lørdag i Fyllingsdalshallen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje