søndag, februar 25, 2024

For de som liker tøff konkurranse og ungdommelig kappestrid der premien er deltakelse i NM for U19 og U16 så er det gode dager i vente.
Fyllingens U19 lag for menn skal prøve seg mot Tromsø og Frøya. Mens Tromsø skifter ut 1.divisjon menn kamper med dueller mot like gamle fra Frøya og Fyllingen som har kamper i egen U19 serie i Bergen å forberede seg gjennom. Det kan bli tett og jevnt noe seriekampen mellom naboene Frøya og Fyllingen viste da kampen mellom lagene måtte avgjøres med ekstratid. Kampene spilles i Frøya Arena. Ta turen dit lørdag 1045 og 1415 om du vil se Geraldas, Eduard, Henrikas, Felix, Adrian og resten av en fin gjeng prøve å kvalifisere seg.

Fem av Fyllingenspillerne navngitt over som skal prøve seg i U19 får trene med BLNO laget og nyter godt av velvillige voksne forbilder som har tatt BLNO med storm.

Fyllingens U16 lag får gleden av å prøve å kvalifisere seg til sluttspillet på hjemmebane i Fyllingsdalshallen der tøffest konkurranse ventes fra Gimle og Sandnes, men trener Aleksander Løkling tar ingenting for gitt når det starter i morgen 1630 mot Sandviken som var et av få lag som slo våre før Stegaberg (kl.21.00)skal prøve å vise at lag fra Haugaland kan slå vertene. Verter som står som arrangør av kvalifiseringskampene der det gledeligvis også arrangeres kvalifisering for jenter der Bønes kan skilte med et lag og en lagleder med bakgrunn i Fyllingen. Både Bønes jentene og våre gutter som er avbildet over har vist vinnervilje og evne tidligere og det skal bli spennende å følge kampene deres også.

EN SKRUE LØS?
Like barn leker best og i idrettssammenheng ordnes det ved divisjonsinndeling der opprykk og nedrykk finner sted for voksne mens de som organiserer kamper i forskjellige idretter prøver å legge til rette for jevnest mulig kamper. Det er ikke alltid det lykkes på alle nivå, noe vi fikk oppleve i toppkampen i BLNO for ikke lenge siden der Frøya ble ettertrykkelig satt på plass. Så ettertrykkelig at en av Fyllingens største kritikere beskriver klubbens elitelag nedenfor:

Jeg (Pål Berg) innrømmer å ha vært kritisk til Fyllingens ulike prosjekter i tidligere sesonger, og heller ikke i år klarer jeg å la meg sjarmere.  Jeg har ingen problemer med å se at Terell Brown og Isaac Likekele er ligaens helt dominerende duo, og jeg har heller ingen grunn til å tro annet enn at de går hele veien, og i hvert fall til en finale. Men for meg er det grenser for hvor morsomt jeg synes det er når importer på det ene laget spiller 2 mot 2 og 3 mot 3 mot importene på det andre laget. Derimot har jeg betydelig sans for Fyllingens coaching staff der jeg har en fortid både med Calix (Black Ndiaye), Per (Fedje) og Morten (Johnsen Gjerde Tweek), og jeg deler fødselsdag med Niko (Skouen). En fin gjeng!

Gunnar Gran har vært med som støttespiller på flere måter for Fyllingen

For ordens skyld har Fyllingen vært på toppnivå i under ti år og er på mange måter Benjamin og førstereisgutt sammenliknet med Tromsø, Bærum og Asker som har vært med siden oppstarten av BLNO for 23 år siden. Seniorlag først for under 20 år siden med en kameratgjeng ledet av Lasse Solbakken som rykket opp og rykket opp før erfarne Karl Otabor (bilde under) og Stian Enge tok over og tok steget opp i BLNO fordi laget kvalifiserte seg for det. Ikke vanskelig å forstå. Litt vanskeligere var det ikke, Pål Berg og med Calix Black med har han sammen med mange greidd å løfte klubben på mange områder sammen med fyllingsdøl Per Fedje. Men mange skal ha en del av æren for framgangen og noen er allerede nevnt. Flere kommer til å bli løftet fram og de to amerikanerne som spiller på BLNO laget er utrolige trenere for yngre lag og store inspiratorer for potensielle nyrekrutter på skolebesøk.De er her ikke bare for å ta spilletid fra norske spillere, men er med på å elevere sine medspillere i måten de går foran på.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje