fredag, juni 21, 2024

28. august
Bildet kan inneholde: 3 personer, inkludert Evan Harris, personer smiler, folk som står og skjegg

Bouna Black Ndiaye trener fortsatt med Fyllingen, men neste uke forsvinner han til Glasgow for spill der.
At hyggelige Bouna får prøve seg i britisk toppserie er fint for både ham og norsk basket. Han spiller kamper kommende søndag og mandag med flagget for brystet før han drar til hovedstaden i Skottland og spill i BBL med Glasgow Rocks. Inn som erstatter henter Fyllingen en kjenning i norsk basket. 32 år gamle Evan Harris spilte sist sesong i Nidaros og gjorde det meget bra selv om laget måtte ut i kvalifiseringsspill for å holde seg. 18,5 poeng i snitt på 34 minutter er bra og han kom da også på All Star laget i BLNO sist sesong. Med sine 206 cm herjet han voldsomt under kurvene og kunne vise til solide retur statistikker, spesielt i forsvar.
Han tar sin kone med til Fyllingsdalen, men det er ikke bare der Evan skiller seg ut. 32 åringen har solid utdanning fra et av prestisjeuniversitetene i USA-Harvard!
Før spill i Nidaros har basketen ført ham rundt jorden. Japan, Portugal, Tyskland og Frankrike er bare noen av landene han har spilt basket i. At han velger sesong to i Norge sier bare litt om at han trives med den norske livsstilen selv om det nok ikke er å forakte å bo og leve i Los Angeles, California heller.

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, folk som driver med idrett, sko og basketballbane

Evan Harris blir sammen med Magne Fivelstad og Stein Otabor nykommerne i Fyllingen, skjønt Stein Otabor har spilt i den blå trøyen for tre sesonger siden og ville nok fortsatt om det den gang ikke ble nedrykk. Vi gleder oss for gjeninntredenen til den elegante spilleren.

Tre ungdommer skal også forsøke seg. Det er Jasin Akil og Shakil Khan som kommer fra Frøya. Begge 17 år og i tillegg et år yngre Eirik Sætre som vil frekventere over Askøybroen flittig denne sesongen.

Julian Hasti og David Hammer blir også med. Begge har spilt i Fyllingen og tar skrittet opp til BLNO treninger og spill denne  sesongen.

Brede Ellingsen, Magnus Elgmork, Vilius Sumskis, Marius Sumskis, Karl Otabor og Espen Markhus fortsetter mens det er usikker med Fredrik Bang-Andreasen da han muligens velger New Jersey og high school denne sesongen.

Forsvunnet har Ognjen Nisavic og Nikola Blatancic som skal spille for Frøya denne sesongen. Olav Johnsen har reist østover mens Stian Enge har tatt en pause fra basketen.
Steinar Rakneberg var lite med sist sesong og har denne sesongen meldt overgang tilbake til Gimle.

Neste helg drar laget med styret på slep til Randers i Danmark for kamper mot byens ligalag. Men tirsdag 4. september er det treningskamp mot Frøya i Frøya Arena.   Det er bra Frøya har en sponsor som kan brannvern.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje