mandag, mai 20, 2024

BARE ROT OG KAOS?

Fyllingens U14-2 lag imponerte selv i tap mot Hop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er bakgrunnen for mangelfulle terminlister, uvanlig få EB arrangement per 19.10. og stadig nye som skal ha med kampflyttinger å gjøre?

Den 1. april var Edmunds Gabrans ferdig med oppsigelsestiden sin i Region Vest, en dato forbundet med lått og løye og lov til narrerier. Det hadde holdt med den dagen.
Altså fra årsskiftet var de ansvarlige i Region Vest klar over at en ny person måtte inn for å handtere alle faser av kampoppsettene. Hvorfor blir det ikke ansatt en før 15. august, en person som aldri flyttet til Bergen. Han arbeidet fra sin bopel på Østlandet og forsvant fort ut.
Den 30. september var frist for å søke på jobben på nytt så denne gangen har det gått fort, men det forhindrer ikke at kampplanlegging, oppsett, dommeroppdrag og halltidsbestillinger virker fullstendig på viddene.
Edmunds Gabrans er nevnt og i hans tid som ansatt var det orden i sysakene og ikke som nå at kamper må utsettes grunnet manglende dommere!

For utenom ukomplette terminlister for serier fra og med U13 og eldre er det for høsten satt opp fire arrangementsdager i Easy Basket (per 19.10.) der sporten skal vokse.

F I R E!

Hvor er vi? Er det på tide å stille noen til ansvar for dette komplette kaos?
Vi snakker om drift og vedlikehold, ikke om utvikling. Hva skjer der, ikke godt å si.

For egen del har jeg prøvd å få til et opplegg i Samnanger før det kommer ny idrettshall og alle skal spille handball.

I Alver holder en ivrig og erfaren basketspiller til, men får han hjelp fra regionen til det han trenger for at dette skal bli mer enn en døgnflue?

Og på Os er det bra aktivitet godt hjulpet innledningsvis av Gunnar Ramsdal. Men er det slik det skal være?

I regionen er det ansatte som skal holde på med klubbutvikling og et styre som skal se til en utvikling av basketen. Har man forstått dette?

Svaret sier seg selv.

Men vil det få konsekvenser?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje