søndag, april 14, 2024

 

 

En samarbeidspartner det er verd å prøve om behovet skulle være der.

 

I et av Fyllingsdalens mest spesielle bygninger som innbyr til telling av hvor mange kanter huset har, finnes et vell av behandlingstilbud. Både for akutte og kroniske plager.

Men huset først for du har sett det ved inngangen til Dag Hammarskjøldsvei, veien oppkalt etter svensken med høy FN stilling som opplevde å bli skutt ned og drept under en flytur i Afrika på 60 tallet.
Rema Lynghaugparken på høyre side og Fyllingsdalen Kiropraktorklinikk på venstreside. Du kan ikke la være å få øye på den mangekantete bygningen. Kanskje du teller antall kanter neste gang?

Hva kan så Fyllingsdalen Kiropraktorklinikk  by på:

Fullt på behandlingsbenken

Kiropraktikken står damene Sigrid og Linda for. Fysioterapibehandlingen er Kjell Åges spesialitet mens Per Christian er muskelterapeuten.
Akupunktur og massasje er også behandlinger du kan få av gjengen som utgjør et fantastisk arbeidsfellesskap.
Det er ikke bare i lagidrett en kan spille hverandre gode. Det gjelder i aller høyeste grad også i behandlingsøyemed der de forskjellige fagene representert mellom dette husets mange vegger har mange muligheter inn mot den rette behandlingen.

Kenneth Carpenter har fått oppleve norsk baskets røffe side, men sammen med Sigrid, Linda, Kjell Åge og Per Christian satt smilet løst. Tryggheten var der fra vi satte foten innenfor bygget.Det lover godt om vår stjernespiller trenger hjelp de kan tilby.

Det er flere Fyllingenspillere som har benyttet  Fyllingsdalen Kiropraktorklinikk og de kan gå god for at skader er fort blitt bra.

Så kanskje andre også kan ta turen innom om behovet er der.

De er ikke lengre unna enn en e-post eller telefon og de gir vi med de beste anbefalinger.

Ta kontakt for timebestilling Tlf 55 16 98 00 eller epost til kiropraktorsenter@gmail.com

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje