lørdag, mai 18, 2024

13. desember

Fyllingen 102 Gimle 86
24-11, 32-20, 19-27,27-28
163 tilskuere
Tre seire på rad og en oppvisning i Fyllingsdalshallen før Gimle kom inn i kampen igjen og greidde å korte en solid ledelse ned til 11 poeng. Men det ville seg ikke for Gimle som i denne kampen var noe redusert grunnet sykdom.
Tavario Miller ble vår toppscorer sammen med Ognjen Nisavic med 25 poeng, tett fulgt av Vilius Šumskis med 24 poeng, Brede Ellingsen 10 poeng, Karl Otabor 9 ,Nikola Blatancic 5 og Stian Enge med 4 poeng.
Nå er det pause i seriespillet fram til lørdag 6. januar når turen går til Trondheim igjen og ny kamp mot Nidaros. Fyllingen er godt plassert med en 4. plass og har virkelig slått til med inntredenen av Tavario Miller som er med på å gjøre sine lagkamerater gode.Når motstanderne møter ham møter de bokstavelig talt veggen!
Både BT og BA har fyldige artikler om kampen og ståheien mellom Gimle og Fyllingen. Oppi alt dette var det en flott opplevelse når alle i hallen reiste seg og ga honnør til nylig avdøde Johan Salkjelsvik etter flotte ord fra Frederik Gnatt om mannen som har betydd mye for bergensbasketen.
Mer ros til publikum som i dette oppgjøret oppførte seg eksemplarisk. I sist lokaloppgjør var det ampert på tribunen mellom Fyllingen og Gimlesupportere. Denne gangen ble det aldri noe slikt, kanskje fordi Fyllingen tok pusten fra de fleste med sitt kjempespill i de første to periodene.

Uansett blir det en tøff kamp bergenslagene mellom om å kunne kalle seg best i Bergen.

https://www.bt.no/100Sport/ballsport/Fyllingens-nyervervelse-hoster-stor-skryt–Han-limer-oss-igjen-246999b.html

https://www.ba.no/sport/fyllingen-basket/basketball/han-var-ikke-hoy-i-hatten-da-vi-takket-for-kampen/s/5-8-707062

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje