lørdag, juli 13, 2024
Olivia fikk en ny helt igår

Bare en mening om landslagets innsats igår-strålende. Mange meninger om pressedekningen eller mangelen på den.

Får vi den oppmerksomheten vi fortjener? Etter forrige helg med tre bergenslag på de tre øverste plassene i Firi-ligaen for menn og ikke et ord i Bergensavisene, kontaktet jeg BA og fikk et greitt svar. BT har som politikk å ikke dekke basket utenom spesielle saker og valgte å benytte seg av NTBs artikkel. Ingen utsendte til denne historiske begivenheten.

Bergensavisen laget en flott dekning av landskampen og for tre dager siden en alldeles super artikkel om topp tre i øverste liga for menn. Så det går an å få media til å dekke saker.

https://www.ba.no/tre-bergenslag-pa-tabelltoppen/s/5-8-1751408

Hvorfor så uten landslag for menn i 20 år? Kostet det for mye, var ikke viljen tilstede eller var det et takk for sist for eliteseriens utmelding av NBBF i 2000?

Uansett viste kampen i Haukelandshallen at vårt herrelandslag såvisst har livets rett. Og kanskje det ved neste korsvei dukker opp spillere fra Kongsberg, Nidaros og eller Tromsø blant denne flotte gjengen? Det ville garantert vært til stor inspirasjon i disse miljøene.
Så får de tapte generasjonene som ikke fikk oppleve muligheten med herrelandslagstrøye på brystet stemme i en ny variant av Footballs Coming home, 20 years of hurt og heie med.

HEIA NORGE!

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje