lørdag, juli 13, 2024

FAMILIEN JA PRØVER UT DEN NYE SPONSOREN PEPPES PIZZA

Tanita, Anita, Aksel og Julian ønskes velkommen av Frode Hansen, sjefen på Peppes Vestkanten og Spelhaugen

Vi feiret innledningen av avtalen med Peppes med å invitere basketdelen av familien Carvajal til en matbit på restauranten til Norges største pizza leverandør.
Avtalen er kommet i stand i og med at Peppes har lansert en Take out på Spelhaugen. Ingen restaurant, bare et sted der en kan bestille og hente Peppes velkjente pizza.

Frode Hansen er stolt over de innarbeidete lokalene på Vestkanten og innrømmer gjerne at det går veldig bra der spesielt med god drahjelp fra alle aktivitetene en kan være med på på aktivitetsdelen på Vestkanten. Her er skøytebane, minigolf og bowling og ikke minst badeland. Alle godt besøkt og besøk avsluttes ofte hos Peppes.

Like stolt er Frode over utsalgsstedet på Spelhaugen som er godt mottatt på den korte tiden det har vært drift der. Et nytt konsept hos Peppes i Bergen, men ikke på landsbasis.
I tillegg til å ringe og hente leverer også Peppes fra Spelhaugen, noe som betyr kortere leveringstid for alle i Fyllingsdalen.

Yngste blad i familien synes det var stas å få være med på Vestkanten. Tanita er det desidert mest aktive familiemedlemmet med som hun er på dans, turn, kor, handball og basket. Og hun måtte bare si at hun er kjempefornøyd med trener Alexander (Bruås).
Aksel og Julian har begge spilt fotball, men nå er det bare basket på 14 og 16 åringene. Det vil si at Aksel smetter inn at han har også sunget i koret til lillesøsteren.
Mor Anita har også et høyt aktivitetsnivå ved å følge opp sine tre yngste barn i deres aktiviteter samt ha en finger med i det meste som skjer i Fyllingen BBK. Styrearbeid og ansvar for Basketnights tar tid samt det å være lagleder for Julians U16 lag der to år yngre Aksel også får være med og trene.

Det ble en hyggelig stund på Peppes spandert av Peppes og klubben for å vise takknemlighet for iver, interesse og engasjement alle fire viser for Fyllingen Basket.
Mange vil mye positivt i Fyllingen og familien Carvajal gir alle de et ansikt. Vi er stolte over alle de fantastiske medlemmene som bidrar i Fyllingen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje