fredag, juni 21, 2024

Fyllingsdalen har mye å være stolt av og ikke alt kommer godt nok fram.
På idrettsfronten er det Fyllingens bravader i fotball for noen år siden som kan trekkes fram. Handballen har også sitt å slå i bordet med.
Cecilie Leganger og Mia Hundvin skal ikke glemmes selv om de gjorde seg kjent i klubber i andre bydeler og i andre deler av landet.
Fyllingen Basket har prøvd å spise kirsebær med de store og kan være stolte av det klubben har oppnådd så langt på sine fem sesonger i toppserien, BLNO for menn.

En annen ballpakker bor i Fyllingsdalen selv om han er mest kjent som alt annet enn i den blå drakten selv om den ene broren har spilt i den. Der har vi noe tilgode, Marco.

Dette er en hyllest til en som har kommet langt som person, som yrkesutøver og entrepenør skapende si egen lykke. Så hadde han vært født i Norge og ikke i Palestina ville Espen vært et dekkende og korrekt navn for det han har opplevd og den reisen han har hatt. Tyskland, Kragerø, Kristiansand og hentet til Bergen av David Swan som så noe i ham som også har brødre som har spilt og spiller basket.
Marco Elsafadi ble for ikke lenge siden valgt inn i styret i Norges Idrettsforbund- en lang vei fra der det startet hos et folkeslag som for det meste har lidd fælt og lider.

Fyllingen har hatt noen treffpunkt med Marco og klubblederen gratulerte ham nylig med tillitsvervet og ønsket ham lykke til med et budskap- et budskap de fleste er enige i. Og nå har vi en mann som kan tale de svakes sak i idrettsbevegelsen.

Det meste positive er sagt og skrevet om denne innflyttete fyllingsdølen.
Vedlagt en lenke til Norges Basketballforbunds omtale av valget som ga vår Marco plass i idrettsstyret.

Der vil han garantert gjøre en god jobb. Han minnet Fyllingens klubbleder som hjalp ham til Bergen og Ulriken at han enda husket og satte pris på det.

Lykke til Maro! Dette går bra ( bare du ikke blir bedt om å henge opp bilder)!

https://www.basket.no/nyheter/2021/marco-elsafadi-valgt-inn-i-idrettsstyret/

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje