lørdag, april 20, 2024

Fra venstre Jasin Akil (19 år), Meris Mehulic (18 ), Shakil Khan (19 ), Boris Zvetkovic (18 )

Bak de med mest spilletid på BLNO laget finner vi en herlig gjeng ungdom som har ett felles mål- bli bedre!

Og litt av tiden bruker de på å lære av noen av Norges beste spillere gjennom trening og kamp. Samt gode råd fra to erfarne trenere.

Av de fire er det Jasin som har fått mest spilletid på BLNO-laget. Ikke så rart siden det er 3. sesongen i Fyllingen. Spesielt i sesongen 2018/19 fikk den alltid blide og positive karen fra Melkeplassen mye oppmerksomhet. For i to kamper borte mot Nidaros og Tromsø hadde han avgjørende påvirkning på resultatene. I Trondheim der han traff med alle skudd og ble den norske spilleren på banen med flest poeng mens han i Tromsøhallen uten frykt avgjorde kampen for Fyllingen i spill fire mot fem med skudd og straffer.
Jasin er oppflasket i Frøya, men følte aldri noen tillit for spill på BLNO-laget der. Da ble det Fyllingen og BLNO samt suverent spill for klubbens U19 lag.
Han legger ned utrolig mye trening også utenom lagstreningene og hele Fyllingen heier på ham for at han skal lykkes. Han har evnene, han har dedikasjonen og han har viljen til å lykkes. Han har vært der og kommer garantert tilbake fra benketilværelsen.

Shakil Khan kom til Fyllingen samtidig som Jasin og har også opplevd å lykkes på banen på toppnivå. Denne sesongens BLNO er nok den sterkeste på år og spilleren med fortid i Bønes har derfor ikke vært så mye på banen som han skulle ønsket.   

Noe Shakil kan slå i bordet med er en fabelaktig prestasjon med Bønes U16 lag i NM der det ble bronsemedaljer og beste lag fra Bergen. Deretter bar det sammen med noen av lagkameratene til Frøya før det ble Fyllingen og spill både på U19 og BLNO.
Moren har understreket at fornavnet ikke er tilfeldig og da betyr det at familien kan sin basket nok til å kalle sønnen sin opp etter en av de største basketballspillerne- Shakil O’Neil!
I Fyllingen har han vist seg tilliten verdig både som en meget populær trener for et av klubbens jentelag som viser sin begeistring for ham ved egne plakater og heiingen av ham tar helt av når han får noen minutter på banen. I tillegg er han hallvakt en gang i uken og utfører oppdraget på en voksen og ryddig måte.

Boris Zvetkovic kom til Norge fra Serbia da moren arbeider i helsevesenet i Bergen. Han trives godt både på skole og trening og innledningsvis fikk han hjelp av en annen av U19 spillerne som kan serbisk. Nå går det i norsk og engelsk og han har imponert i enkeltkamper
i BLNO. På U19 er han ustoppelig og kan aleine avgjøre kamper med jevngamle.
Karl Otabor var den første som fikk nyss i at Boris ønsket seg til Fyllingen. Etter å ha sett noen klipp fra kamper han hadde spilt og lest seg opp på statistikkene for den unge serbere, var ikke Karl i tvil om at Boris må det gjøres plass til.
Og han tar treningene såpass alvorlig at han allerede har fått være med på et par av borteturene. Det lover godt for fortsettelsen!

Meris Mehulic ble nylig presentert i en egen artikkel med tre lagkamerater fra Ulriken på nettstedet ALTOMNBA.
Her er den: https://www.altomnba.com/ulriken-med-fire-spillere-i-blno-for-menn/

Siste års junior med klare mål på basketbanen. På treningene har han imponert og imponerer så det er bare for Meris å koble bort stresstankene når han får tillit på BLNO-laget for han har vist han kan på banen også.

Alle fire har mye glede av og vil ha det i fortsettelsen også med basketball og alle fire har fokus på de rette tingene for å bli bedre og å lykkes.
Så det er bare et spørsmål om tid før det blir mer spill og mindre benkesliting!  

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje