lørdag, mai 18, 2024

Lørdag 5. januar kommer Bærum på besøk til Fyllingsdalshallen til det tredje oppgjørene lagene mellom. De to første har endt med Fyllingen-seier med knappest mulig margin, ett og tre poeng.
Selv om Tromsø skal møte Gimle og Frøya denne helgen blir nok oppgjøret mellom Fyllingen og Bærum det som har størst interesse.
Lagene ligger side om side og kjemper om 3.plassen bak Gimle og Kongsberg. Nå er Bærum styrket med amerikaner og Torgrim Sommerfeldt og ansees i manges øyne som en outsider i BLNO selv om avstanden i serien er for stor opp til Kongsberg og Gimle.
Onsdag 9. januar er det så duket for nytt oppgjør i Fyllingsdalshallen. Denne gang er det Frøya som kommer på besøk til det andre oppgjøret lagene mellom.
Frøya har brukt tid på å bli kjent med trener og spillerne med hverandre, men det ser ut til at laget er i godt sig inn mot hatoppgjør nummer EN i BLNO for menn.

To kamper på fire dager som kan bety mye for alle involverte lag og da betyr det at det ikke vil bli spart noe i oppgjørene.

Fyllingen Basket ønsker velkommen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje