mandag, mai 20, 2024

30.september


Patrick Onwenu

Fyllingen 87 Bærum 85
(23-11, 19-24, 21-31, 24-19)
BLNO
Fyllingsdalshallen
125 tilskuere

Alt er bra som ender bra ? Vi var ikke der i Fyllingsdalshallen lørdag. Riktignok startet Fyllingen strålende og ledet på det meste 32-13, men noe vesentlig manglet. Ble motstanderen tatt på alvor ? Det er lett å bli eplekjekk når en har vunnet og motstanderne sliter. Vi så det når flere av spillerne kom lovlig seint og ikke en gang fikk med seg at nye overdeler skulle brukes.

Vi lar det være og konstaterer at kampen ble vunnet idet sirenen gikk for full tid. Brede Ellingsen fikk tak i en retur og satte kampens siste to poeng slik at Fyllingen vant 87-85.
Ognjen Nisavic ble Fyllingens toppscorer med 18 poeng, Nikola Blatancic fulgte nærmest med 16 før Patrick Onwenu, Vilius Šumskis og Brede Ellingsen kom med 14. Stian Enge satte 8 og Karl Otabor 3 mens verken Olav Johnsen, Magnus Elgmork eller Espen Markhus var blant poengplukkerne selv om de fikk spilletid. Det siste må Vilandas Butkevicius og Fredrik Bang-Andreasen vente med før de debuterer i BLNO.

Da det var tull med mikrofonen ble det ingen speakertjeneste. Vi lanserer derfor en konkurranse snarest der vinnerne kan få både tur med Fjordline og teateropplevelser i Fyllingsdalen som en del av samarbeidet med Fyllingsdalen Teater.

Teatrix spør om noen vet hva teaterbygningen i Fyllingsdalen opprinnelig var brukt til.
Alternativene er:
1. Beboelseshus
2. Gårdshus
3. Bygning fra 2. verdenskrig

Svar kan settes inn i kommentarfeltet under.

Lykke til sier Teatrix og kommer med ny konkurranse allerede søndag 8. oktober kl.15 under kampen mot Nidaros.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje