lørdag, juli 13, 2024

Mens samfunnet stenges ned og det ikke blir kampaktivitet for bredden, er det full rulle i BLNO.

Det måtte seks kamper til for at Fyllingen skulle registrere sin første seier. Sure ettpoengstap mot Kongsberg og Gimle og bare stang ut mot Nidaros var glemt etter en solid seier på Apalløkken i Groruddalen. Nå står Asker for tur som før helgens kamper står med to seire og tre tap.
De gule skal først ut mot Gimle som har startet meget bra. Noe å hente der for Aliens? Neppe. Kanskje større sjanser i Fyllingsdalshallen ? Ikke sikkert det heller.
Hva så med det tredje bergenslaget? Frøya skal til Kongsberg og Bærum som begge har fått en god start. Vil Bård Stollers utvalgte greie å tukte sin tidligere klubb, Kongsberg hvor han opplevde gode år som trener?
Og hva med Bærum hvor han nok også huskes som trener for den argeste rivalen og naboklubben Asker. Det skal bli spennende å se om de gules seiersrekke fortsetter eller om ett eller begge av østlandslagene greier å stikke kjepper i hjulene for Frøyas imponerende seriestart med bare seire.

Men det hele starter i Trondheim tidlig lørdag når Bærum kommer på besøk og skal prøve å ta med seg poengene sørover igjen. Nidaros overrasket sist lagene møttes i Husebyhallen og har en fin seier bak seg mot Fyllingen som også kom som favoritt. Det kan ha hjulpet trønderne til å få troen tilbake på egne ferdigheter etter en ellers traurig start. Åpen kamp eller sikker Bærumsseier?

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje