lørdag, mai 18, 2024

Fyllingen 102 Centrum 86
27-22, 22-23,30-13,23-28
BLNO for menn
Fyllingsdalshallen
78 tilskuere

Ny rekord for Mage Fivelstad med 36 poeng i en kamp?

Nok en gang var Fyllingen påskrudd fra start og ledet med et unntak gjennom hele kampen. Tromsø har en herlig fightervilje og til forskjell fra kampen igår mot Centrum var det et heltent hjemmelag som viste Tromsøværingene vinterveien i en høyst sebar kamp
Fyllingsdalshallen er nærmeste nabo til utbyggingen av Bybanen,om det var derfor nettet ikke fungerte skal være usagt. Men de som fikk se kampen live angrer nok ikke på at de tok turen.
Magne Fivelstad satte 36 poeng i en for ham imponerende forestilling mens Kenneth Carpenter hadde noen forseringer med ball som kan sammenliknes med det å komme seg gjennom et knappehull.I tillegg 27 poeng.

Evan Harris blir far om noen dager og han viste også stor idrett. Ikke bare med 15 poeng, men med solid
forsvarsspill. Også Vilius Sumskis fikk bruk for sine ekstra centimetre både i forsvar og angrep. 12 poeng ble det på ham tilslutt.
Kristiansen brødrene har sin egen duell om å plukke poeng. Denne gang satte storebror August 6 poeng mens Edvard satte fire. Hyggelig også for Shakil at han fikk med seg 2 poeng.
På Tromsø imponerte Cameron Gregory (32 poeng), Marcus Wynn (20 poeng hvorav 18 på 6 trepoengsskudd) og Johannes Lange med 19 poeng.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje