søndag, april 14, 2024

13.mai

I disse dager arbeides det med å forsterke BLNO-laget slik at Fyllingen skal kunne få en respektabel re debut på øverste nivå. Her er begge trenerne sentrale og samtlige spillere har vært positive til å gå på en ny sesong.
For de andre lagene er det noen endringer:
2M laget vant like godt sin divisjon og skal spille 1M kommende sesong. Det ryktes om spillertilgang til laget allerede.
For 3.divisjon ble det beste sesongen resultatmessig og kommende sesong blir det 3 treninger i uken der en deler med 4M.
Dette laget var et forsøk på å re etablere et tidligere lag og erfaringene fra sesongen vi har bak oss medfører ny lagleder og samtrening med 3M samt et tettere samarbeid disse to lagene mellom.

U16M blir til U17, men samtidig skal vi prøve å få til et U19 lag i NM sammenheng. Ikke seriespill, men deltakelse i U19 NM da vi i Ahmed Bilbas og Karolis Andrijuskas har to meget habile spillere på dette nivået som fort kan suppleres med unge, ambisiøse spillere som har planer for BLNO deltakelse med klubben.

U14M tar steget opp i U15 serien og for de ivrigeste i også i U16 serien.

U12 lagene for jenter og gutter skal spille U13. Da begge lag har spillere som er eldre så blir det stjernelagstatus her ( lagene er med og spiller og vinner eller taper, men med for gamle spillere vil en når sluttstrek settes ikke kunne vinne eller få medaljer for innsatsen).

For barneskolelagene har vi to treningsgrupper for jenter (U10 og U12) og det samme for guttene.
Vi skal satse på rekruttering i enda sterkere grad så se ikke bort fra enda flere lag her.

På Regionstinget ble det opplyst at sporten i vår del av landet har falt nesten 20% i oppslutning (fra 2500 til 2100). Samtidig roses de ansatte av styret for jobben de gjør så da må det være andre forhold som gjør at interessen for basketsporten faller som en stein.
Er det klubbene som ikke får det til og i så fall hvorfor ikke ?
Sammen med Bønes lanserte vi et rekrutteringsforslag som ikke ble behandlet på Tinget. Flere av delegatene opplevde situasjonen som absurd og akkurat det er et tankekors.
Så problemet med dalende basketinteresse  ligger kanskje ikke utelukkende hos klubbene ?
Fyllingen skal i alle fall gjøre sitt til å få opp medlemstallet.

 

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje