fredag, juni 21, 2024

Tromsø er motstander onsdag kl.1830 i Fyllingsdalshallen. Laget som var siste seriespill motstander på hjemmebane har vunnet to av tre kamper mot Fyllingen og er sammen med Kongsberg og Frøya de eneste som har greidd dette denne sesongen.
Det blir ingen lett motstander for Fyllingen i kvartfinaleseriene som er best av tre oppgjør. For søndag er det kamp i Tromsøhallen og skulle det stå en seier til hvert lag da blir det en tredje kamp i Fyllingsdalshallen onsdag en 11.3.
De 20 første seriekampene ga 15 seire til Fyllingen mens perioden der Magne Fivelstad har vært skadet har endt med 5 tap og to seire.
I morgen er Magne Fivelstad tilbake og da er det bare Brede Ellingsen som ikke er kampklar.Men det har vært andre endringer i spillergruppen også. På pluss siden har Edvard Kristiansen kommet inn etter nyttår og 16 åringen fortsetter å imponere,sin unge alder tiltross. Bredes comeback varte i en kamp for BLNO-laget før blindtarmen ikke ville mer. Han er tilbake om det blir finalespill.
Ut har Nestor Lasuncion forsvunnet.Da han fikk jobbtilbud hjemme i Barcelona pakket han kofferten og dro.Han fikk med seg 20 kamper og bidro med 6,7 poeng i snitt per kamp.
Tilbake til Melkeplassen forsvant Jasin Akil før jul.Mens det er blitt så som så med spill for klubben som lokket med spilletid på BLNO nivå-Jasin har vært med i tre kamper for klubben han spilte for før han kom til Fyllingen og spilletid i to av de (5,52 minutter mot Nidaros og 8,32 minutter mot Bærum.
I Fyllingen var han med i 11 kamper før jul og fikk spilletid i 7 av disse,i snitt langt mer enn det det er blitt i den gule drakten for Frøya.Forstå det den som vil!

Nå er det seier mot Tromsø som gjelder. Velkommen til Fyllingsdalen og første kvartfinale i Bergen denne sesongen.

0 Comments

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje